Az orosz delegáció szerint vannak pontok, amelyekben haladást lehet elérni

2022. február 28. 18:10

Leonyid Szluckij közölte, hogy hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható.

2022. február 28. 18:10
null

Az orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat, amelyekben haladás érhető el – jelentette ki Leonyid Szluckij, az orosz küldöttség tagja, az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után.

A TASZSZ hírügynökség jelentése szerint Szluckij közölte, hogy az ukrán fél hajlandó volt az aktuális kérdések részletes megvitatására és az orosz fél meghallgatására. Közölte, hogy hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható.

Lezárult az ukrán és orosz delegáció közötti tárgyalások első fordulója a fehérorosz határon.

A tárgyalások eredményét nem hozták nyilvánosságra. A megbeszélések több órán át tartottak, és kétszer is megszakadtak – mondta Jonah Hull, az al-Dzsazíra tudósítója, hozzátéve, hogy a találkozó hossza „azt sejteti, hogy volt miről beszélniük”. Ukrajna és Oroszország tárgyalói visszatérnek fővárosaikba konzultációra. Az orosz delegáció vezetője, Vlagyimir Medinszkij azt mondta, a két fél „megegyezett a tárgyalások folytatásában”.

(MTI, Aljazeera)

Fotó: ALEXANDR KRYAZHEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. február 28. 19:11
...amíg rá nem parancsolnak a táncoslábú galíciai komikusra..
Sincero
2022. február 28. 19:01
Ez nem jó hír bidének.
Sincero
2022. február 28. 18:56
Amíg Zelenszkij meg nem akadályozza.
Jacques de Molay
2022. február 28. 18:30
Majd az usa tesz róla, hogy ne legyen "haladás"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!