A kokainozás visszaszorítására drogkereső kutyákat vethetnek be a brit parlamentben

2021. december 06. 08:07

A Westminster palota 12 vizsgált helyszínéből 11-ben bukkantak kábítószer nyomaira.

2021. december 06. 08:07
null

A Sunday Times által végzett vizsgálat tizenkét helyszínt tesztelt a Westminster palotában és a szomszédos Porticullis House-ban A osztályú drogokra (ez a brit parlament által legveszélyesebbnek tartott kategória: kokain, heroin, ecstasy, metadon stb.), és ebből tizenegynél megtalálták ezek nyomait – olvasható a 444.hu cikkében.  

A lap azt írja: a vizsgált helyszínek között volt az a mosdó is, ami a legközelebb esik Boris Johnson miniszterelnök, illetve Priti Patel belügyminiszter irodájához. A brit alsóház vezetője, Sir Lindsay Hoyle közölte, hogy értesíteni fogja a rendőrséget, Charles Walker tory képviselő pedig kijelentette, robbanószerek miatt már úgyis alkalmaznak kutyákat, de most ideje szélesíteni a horizontot.

Boris Johnson épp a napokban jelentette be, hogy szigorúbban fognak fellépni az A osztályú drogok használata ellen.

Kép forrása: MTI/AP/Brit parlament/Jessica Taylor

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2021. december 06. 14:48
A mocskos titkosrendőrséget kell kivallatni, mert a spiclik szervezik a spicliket minden módon.
Reszelő Aladár
2021. december 06. 11:18
A kxrvázás eddig is megvolt, miért pont a fehér por maradt volna ki? Valamelyik orvos végzettségű ad egy papírt és máris orvosi rendelvényre lehet fogyasztani és így génybe vehető rá a képviselői költségtérítés is. Nincs is szebb, mint az adófizetők pénzéből elszállni.
Ildikó99
2021. december 06. 11:17
Akkor a gyereken kívül mindenki szedi a szert. Meg is látszik rajtuk
duzur
2021. december 06. 11:01
Nahát ! Igaz, hogy ez már nem uj, amint már többször is említettem. Elözöleg a toalettek lettek már tele a "nyomokkal" Vajon náluk legális a kokain ? Az mindenesetre nem a szegények drogja (Azoknak abból is csak a házilag gyártott kotyvalék jut... Ez a Szöszi, amikor erröl nyilvánosan beszél, nem tudja, hogy ezzel kvázi alibit ad a népi drogozóknak ? Hisz, ha fent ez a módi, akkor lent, mit akarnak tölük?...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!