Megöltek és lefejeztek egy idős nőt Franciaországban

2021. október 15. 12:21

A gyanúsított egy 51 éves férfi, csütörtökön este őrizetbe vették a helyszíntől nem messze.

2021. október 15. 12:21
null

Lefejeztek egy idős nőt a dél-franciaországi Agde városában – írja a Le Parisien. A 77 éves nyugdíjas tanár holttestére a szomszédai bukkantak rá, a holttestet hatalmas vértócsa vette körül a fejét a konyhaasztalon találták meg. A rendőrségi nyomozás adatai szerint a tettes ismerte 77 éves áldozatát, előre kitervelhette a gyilkosságot. 

A gyanúsított eddigi kihallgatásán csak annyit ismert el, hogy járt az áldozat otthonában, ám azt következetesen tagadta, hogy ő lenne a gyilkos. Ugyanakkor több nyom is az előre megfontolt szándékra utal. A legvalószínűbb indíték a haszonszerzés lehetett, eltűnt ugyanis a nő bankkártyája, amivel nemrég ezer eurót vettek fel egy automatából.

Nyitóképen: A gyilkosság helyszíne. Fotó: Sylvain Thomas / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2021. október 18. 13:00
Akkor nem fogják elitélni
Welszibard
2021. október 15. 22:52
Lassabban a fantáziával: Több francia forrást átnézve a következő a tényálladék: - Az 51 éves pali sportoló volt azelőtt, bokszoló, de egy sztrók miatt leszázalékolták - Azóta mentális zavarokkal küzd, memóriakiesései vannak - Alkalmi munkákból élt, de valójában hajléktalan szintre süllyedt - Az egyébként bizalmatlan idős tanárnő - a szomszéd szerint - mint ismerőst engedte be a férfit - A lefejezés és az 1000 euró felvétele valóban megtörtént - Slussz poén: nem valószínű, hogy migráns hátterű legyen, mert 2015-ben É-Fr.o.-ban a "Front National" egyik jelöltje volt (erősen jobboldali, konzervatív párt).
luisbathhelena
2021. október 15. 19:16
Lassú volt a wifi. Más nem lehet
MayorAnna
2021. október 15. 16:56
Fejétől bűzlik a dzsihad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!