Arra kérik az olimpikonokat, ne használják az ingyen óvszert

2021. június 05. 07:39

A szervezők azt javasolják a sportolóknak, ne érintkezzenek.

2021. június 05. 07:39
null

Ahogy az megszokott, idén is egy rakás ingyen óvszert osztanak ki az olimpiára érkező sportolóknak a szervezők – írja a Vice. Hozzátették: ezúttal azt kérik a versenyzőktől, hogy a járvány miatt ne használják az óvszereket, hanem vigyék haza szuvenírként.

Örök téma, hogy mennyit szexelnek a sportolók az olimpiai faluban.

A rekord a 2016-os riói olimpia volt: 450 000, fejenként úgy 42 darab óvszert osztottak szét.

Hangsúlyozzák, hogy a Tokióba érkezők eleve csak 14 darabos fejadaggal számolhatnak. A szabályzat szerint a sportolóknak kétméteres távolságot kell tartaniuk egymástól, kerülniük kell minden fizikai kontaktust, az olimpiai falut pedig csak néhány különleges esetben hagyhatják el. A szabályszegésekért pénzbüntetés jár, bár hogy ez mennyire fogja elriasztani a sportolókat, az még nem világos, írják.

Fotó: MTI/EPA/REUTERS/Kim Kjung Hun

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 06. 19:46
Mi vaaaaaaaaaaaaan ? Most ezek baszni mennek vagy versengeni ?
annamanna
2021. június 05. 19:38
„Japánt belekényszerítették, hogy megtartsa az olimpiát!” "Jamagucsi szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a japán kormány és a helyi szervezők figyelmen kívül hagyják a társadalmi ellenállást. A közvéleménykutatások azt mutatják, hogy a japánok többsége elutasítja az olimpia megtartását. Rendszerint 50-80 százalék között van az ellenzők aránya. „Be lettünk szorítva ebbe a helyzetbe, és most már nem is tudunk megállni” – írta az olimpikon. Szerinte a NOB úgy gondolja, hogy a társadalom véleménye nem fontos. Jamagucsi szerint az idei olimpia már elveszítette az értelmét, és csak azért tartják meg, mert muszáj, és túl vannak azon a ponton, amikor még le lehetett volna mondani. Folyamatos a konfliktus a 2021-es nyári olimpia megtartása körül, a társadalom határozottan elutasítja a játékok megtartását, a sportolók és a szponzorok bizonytalankodnak, a szervezők viszont nem hajlandók kihátrálni. Tokióban és több másik prefektúrában jelenleg is vészhelyzet van a koronavírusos megbetegedések magas száma miatt, a lassú oltási program miatt a lakosságnak nagyjából 3 százaléka kapott vakcinát eddig. Tosiró Muto, az olimpiai szervezőbizottság vezetője szerdán jelentette be, hogy tízezren mondtak fel eddig az olimpia önkéntesei közül, de szerinte ez nem veszélyezteti a játékok lebonyolítását, ugyanis még mindig maradt kb. hetvenezer önkéntes." https://444.hu/2021/06/04/japant-belekenyszeritettek-hogy-megtartsa-az-olimpiat
békalepcse
2021. június 05. 19:37
Ott egy rakat lucskosra izgult pina és csak nézegethetném? Ezek vagy nem férfiak, vagy nők, akik soha nem találkoztak igazi férfival akik ezt kitalálták.
Knerten
2021. június 05. 13:16
Nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!