Navalnij szerint a börtönőrök alvásmegvonással kínozzák

2021. március 25. 19:34

A Kreml-kritikus ellenzéki politikus szerint a börtön vezetése azt is elutasította, hogy egy civil orvos vizsgálhassa meg.

2021. március 25. 19:34
null

Alekszej Navalnijt január 17-én Moszkvában vették őrizetbe, amikor hazatért Berlinből, ahol kórházi és rehabilitációs kezelést kapott, miután több nyugati laboratórium egybehangzó szakvéleménye szerint augusztusban Oroszországban megmérgezték.

Ahogy azt korábban megírtuk, Navalnijt megviseli az orosz börtön. A jogi képviselő szerint Navalnijnak kedd óta bénul a lába, korábban pedig hátfájásra panaszkodott. Ellenben a börtönőrök véleményével, akik szerint a politikus állapota „kielégítő”.

A börtönbe zárt Kreml-kritikus, Alekszej Navalnij csütörtökön ügyvédjeihez eljuttatott nyilatkozatában kijelentette, hogy a börtönőrök megakadályozzák, hogy aludjon. Ezt a gyakorlatot kínzáshoz hasonlította – írja a Reuters.

Azt is elmondta, hogy kérte a börtön hatóságait, hogy egy polgári orvos meglátogathassa, a korábban írt fájdalmak kivizsgálása kapcsán, de ezt a kérelmét is elutasították.

Kép forrása: MTI

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. március 31. 16:08
Helyes, helyes. Hallgattathatnának vele valami jó kis néger rapet is. Az amerikaiak is úgy szokták. Bánhatja, hogy nem négernek született, mert akkor legalább a Slayer menne az idegeire.
Csigorin
2021. március 26. 13:51
dogoljon is meg felforgato kulfoldi zsoldban allo hazaarulo
lofejazagyban
2021. március 26. 08:28
alvás-, szex- és kaviár-megvonással kínzás ellentétes az Emberi Jogok Kartájával!
euphorbiapulcherrima
2021. március 26. 08:03
Jaj Uram engem bántanak, nekem hideg nyállal kenik homlokom és bizonyos tekintetben mindig rúgnak hátulról... /Karinthy F./
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!