Jön a Szex és New York folytatása

2021. január 11. 10:06

A négy főszereplőből három vállalta el a szereplést.

2021. január 11. 10:06
null

Tizenhét évvel az utolsó rész után folytatódik a Szex és New York, a hírt az HBO Max jelentette be – írta meg a The Guardian. Megjegyezték: a sorozat az And Just Like That… címet kapta. Kiderült, hogy az eredeti négy főszereplőből hárman vállalták el benne a szereplést, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis. Kim Cattrall közölte, hogy nem hajlandó többet a sorozathoz köthető rebootokban szerepelni – írják.

A The Guardian hangsúlyozta: a sorozat producere Parker, Nixon és Davis mellett Michael Patrick King lesz, aki az eredeti sorozatot is készítette. A Szex és New York 1998-tól egészen 2004-ig futott, hat évadot élt meg, kapott hét Emmy-díjat és nyolc Golden Globe-ot – közölték.

(The Guardian)

Fotó: Sarah Jessica PARKER, Kristin DAVIS, Kim CATTRALL és Cynthia NIXON amerikai színésznők (b-j) a Szex és New York 2 című filmjük bemutatójára érkeznek a londoni Odeon Leicester Square mozihoz 2010. május 27-én. (MTI/EPA/Daniel Deme)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. január 11. 19:34
Sok kretén komment. Ha valaki is nézte volna közületek a sorozatot, láthatnátok, hogy mindannyian férjhez mentek és gyerekeik születtek, csak Samanthának nem.
Párhuzamos különvélemény
2021. január 11. 16:12
Nagyik a piactéren.
Ekeke
2021. január 11. 12:57
A zsidó amoralitas egyik iskolapéldája.Kozepkoru fapinaknak szánták.Mar eredetiben is venkurvak játszottak benne, talán Kristin Davis nézett még ki valahogy,de őt meg boldoggá tették a sorozatban egy kopasz hájas zsidóval.A régiben is voltak buzik stb.,na majd most szabadjára engedik a genderizmus kilencvenvalahany emberfajat
tevevanegypupu
2021. január 11. 12:24
Sajnos nem láttam egyet sem..de most boldog vagyok, hogy jönnek..ahogy nézem a képen négy zsidó negyvenes szingli ,ez az ami feldobja a cinefileket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!