Feketelistára teszik Trump szövetségeseit

2021. január 13. 17:43

Alexandria Ocasio-Cortez mellett a Forbes magazin tartalomért felelős igazgatója sem szívleli a Trumphoz közeli embereket.

2021. január 13. 17:43
null

Alexandria Ocasio-Cortez, a Demokrata párt képviselője listát készíttetett a Donald Trumphoz közeli emberekről – adta hírül a Newsmax. A portál szerint a lajstromot azzal a céllal készítették, hogy bizonyos személyeket meg tudjanak figyelni. Ugyanakkor nem Ocasio-Cortez az egyetlen, aki listázná a Trumphoz közeli embereket – mutat rá a csatorna. A Forbes magazin tartalomért felelős igazgatója arról írt, ha bárki Trumphoz közeli embereket vesz fel cégéhez, akkor a befolyásos lap el fogja intézni, hogy bármit kommunikál az adott vállalat, azt hazugságként tüntessék fel.

Pat Fallon, republikánus konresszusi képviselő így reagált az ügyben: „Mindez azt jelenti az esetükben, hogy büntessenek és befogják a szánkat / elkussoltassanak. Ezt azonban mi nem hagyjuk. Nem engedjük, hogy elhallgattassák a Newsmax Televíziót és más konzervatív csatornákat. Ezt próbálják elérni a közösségi hálón is. Engem azonban több mint 250 ezer ember választott meg, hogy én legyek az ő hangjuk, és én képviseljem érdekeiket az alsóházban. Éppen ezért nem fogok amiatt aggódni, mert egyeseknek nem tetszik, ami mellett kiállok”.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helota
2021. január 15. 01:37
Oké, de ezután milyen erkülcsi alapról fogják majd hírdetni a demokráciát?
Aerion
2021. január 14. 11:04
A kommunisták erővel akarják uralni a folyamatokat, és minél nagyobb erőt vetnek be érdekeik védelme érdekében annál több lesz az ütközés, és minél több az ütközés annál nagyobb lesz az ellenállás, és minél nagyobb az ellenállás annál inkább gyengülni fognak, majd egy kritikai ponton elkezd menekülni a seggük alá begyűrt szemét, és amint ez bekövetkezik, összeomlik az egész szerkezet. Ne felejtsük el, a hatalmat csalással, hazugsággal, korrupcióval, cenzúrával, utcai zavargásokkal, történelemhamisítással, irodalompusztítással szerezték meg, és mindegyik eszköz a maga teljes láthatóságában pompázott, nem pedig úgy érvényesült, hogy fű alatt kiteljesedve zsendült fel, ami időt jelentene nekik. Nincs idejük, csak az erő maradt. És az erő erőt szül.
Harangláb
2021. január 14. 00:02
Innentől vannak már másodrendű amerikai állampolgárok...?! Trump's follower lives also matter!!!
silenceCZ
2021. január 13. 21:50
nagyon ketyeg az óra az usa-ban... jó lenne, ha észhez térnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!