Caroline B. Glick: A politikai korrektség teljes uralma jöhet Amerikában

2021. január 11. 11:36

A neves elemző szerint a Capitolium megtámadása csak ürügy a demokratáknak arra, hogy törvénybe iktassák azt a forradalmi dogmát, amelynek nevében a csőcselék lángba borította Amerika városait az elmúlt év során.

2021. január 11. 11:36

Január 8-án, az Israel Hayom hasábjain, Caroline B. Glick, a neves elemző a Capitolium ostromát vette górcső alá – írta meg a Neokohn. Hozzátették: Glick szerint az épület elfoglalása ürügy lesz a minden hatalmi centrumot elfoglaló Demokrata Párt számára, hogy a tavaly Amerika városaiban gyújtogató csőcselék forradalmi dogmáit átültesse a gyakorlatba, mivel legalább a 2022-es kongresszusi választásokig a demokraták bármit megtehetnek a Georgiában megszerzett két szenátusi hely révén. Övék a kormány és mindkét ház.

Két éve Harris és Biden is támogatta a lázongókat

Glick hangsúlyozza: a Capitolium ostroma egyáltalán nem volt egyedi, sokkal inkább közvetlen folytatása az Amerika városaiban a BLM és az Antifa által terjesztett politikai indíttatású erőszaknak. Fegyveres és erőszakos tüntetők boltok és vállalkozások tízezreit tették tönkre. Portlandben megostromoltak egy szövetségi bíróságot és feldúlták a polgármester otthonát. A TV-kommentátorok állításával ellentétben nem 1812-ben vették utoljára ostrom alá a Capitoliumot (az angolok), hanem két éve a balosok, Brett Kavanaugh legfelsőbb bíró meghallgatása alatt, és többen, mint most. Ezeket az erőszakos lázongókat a demokraták támogatták, Kamala Harris is, Biden is – bár az erőszaktól szóban elhatárolódott. Harris egy interjúban azt mondta: „Nem fognak megállni a novemberi választás napja előtt, sem utána (…) Nem fognak engedni, és nem is szabad engedniük”.

A Neokohn megírta, hogy a média, különösen a közösségi média támogatta a lázongókat akkor is, amikor emberek haltak meg és kétmilliárd dolláros kárt szenvedett el az amerikai gazdaság (különösen a kisvállalkozók) a koronavírus mellé. Trump-párti médiaszemélyiségek is elítélték a felfordulást, és a rendőrség beavatkozását kérték. Trump maga nem csak békés viselkedésre kérte a tiltakozókat, hanem videóüzenetében a Capitolium elhagyására szólította fel őket. A Twitter, a Facebook és YouTube – a Black Lives Matter (BLM) és az Antifa segéderői – erre elnémították Trump csatornáit, a videójával együtt – írják.

„A BLM Amerika-ellenes mozgalom”

Glick leszögezte: a BLM mozgalomnak nyújtott támogatás előre jelzi, mire számíthatunk az Amerika irányítását egészében megszerző demokratáktól. A BLM ugyanis nem egy szokásos polgárjogi mozgalom, hanem erőszakos forradalmi mozgalom. Nem azért akarják a rendőrség leszerelését, hogy ezzel sérelmeket orvosoljanak, hanem mert a rendfenntartás erkölcsi jogát magát tagadják. Izraelben a BLM mozgalom antiszemitizmusa és Izrael létezéshez való jogának a tagadása is felkeltette a figyelmet, amellett, hogy zsinagógákat és zsidó boltokat támadtak meg pl. Los Angelesben és Kenoshában.

Az elemző rámutatott, hogy a BLM azonban mindenekelőtt Amerika-ellenes mozgalom. Szerintük Amerika a rabszolgatartás bűnében született, és 400 évvel később rendszerszinten rasszista társadalomnak tartják az amerikait. Amerika szerintük csak a gazdagság forradalmi, rasszista és marxista újraelosztásával tisztíthatja meg magát. Ezt a szemléletet tették a magukévá a demokraták – írta meg a Neokohn.

(Neokohn, Israel Hayom)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2021. január 11. 16:15
nem értem, hogy miért hagyta Trump a blm és az antifa randalírozását az usa nagyvárosaiban a választások előtt??? miért nem csinált rendet??? mondjuk, tőlem az usa lehúzhatja magát a klotyón, jobb hely lenne a világ!
Anonymtalan
2021. január 11. 14:01
"Amerika szerintük csak a gazdagság forradalmi, rasszista és marxista újraelosztásával tisztíthatja meg magát. " Ez alól kivételt fognak képezni a következők: Gyuri-bácsi és a kretén fiacskája, Biden, Harris, Obama, Clinton, Pelosi, Czukorhegyy Márk, és más Big Tech cégek.
Tidal_wave
2021. január 11. 12:59
"...amellett, hogy zsinagógákat és zsidó boltokat támadtak meg pl. Los Angelesben és Kenoshában." Drága jó Schwartzeneggernek erről nem jut eszébe a kristályéjaszka?
Mr. Sarah Kaufmann
2021. január 11. 12:34
Az antifasizmus a világon mindenhol lappangó sátáni sötétséggel veszi fel a nemes küzdelmet. Sőt, már nem is lappang, mint egy háttérhatalom, hanem a világra tör, ahogy az elmúlt napok amerikai puccskísérlete is bizonyítja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!