New Jersey legalizálta a marijuánát

2020. november 04. 05:45

Az elnök- és kongresszusi választások mellett New Jersey lakosainak arra is volt ideje, hogy szavazzanak a marijuánafogyasztás engedélyezéséről.

2020. november 04. 05:45
null

Sőt, nem csak engedélyezéséről: adni-venni is lehet majd a kéjnövényt az amerikai tagállamban.

Mindehhez népszavazással kellett New Jersey-ben alkotmányt módosítani.

Ezzel New Jersey az USA 12. tagállama, ami engedélyezte a marijuána nem pusztán orvosi, hanem „rekreációs” célú fogyasztását.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. november 04. 10:45
Libsik! Lehet költözni New Jersey-be!
péterx
2020. november 04. 10:32
Önrombolás...De senkit sem lehet kényszeríteni, hogy ne legyen öngyilkos. Akár lassú, fokozatos, drogfogyasztó módon.
MayorAnna
2020. november 04. 09:58
Gyógynövény-miért ne?!
__Y__
2020. november 04. 08:25
Mindenhol legalizálni kéne. Egyrészt egy kifejezetten enyhe dologról van szó, másrészt így is úgyis ugyanannyian fogyasztják. A tiltással csak azt érik el, hogy az alvilág kezébe adják a forgalmazását. A pálinka sokkal erősebb szer, csak ugye annak jobban megvan a kulturális beágyazottsága nálunk, ettől függetlenül a pálinkafőzés legalizálásával is egyetértek, csak ha egymás mellé tesszük a kettőt erősség és tiltás szempontból akkor kicsit ellentmondásos a helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!