Megszületett a szlovák házelnök 11. gyereke – a 10. anyától

2020. június 26. 15:52

Boris Kollár tovább gyarapította családját.

2020. június 26. 15:52

Immár a szlovák parlament házelnöke Boris Kollár: a Család Vagyunk (Sme rodina) párt elnökét azonban ez sem akadályozza családja további gyarapodásában. A szlovákiai sajtó beszámolt arról, hogy nemrég megszületett 11. gyermeke is. A politikus 11 gyermekét 10 különböző nővel hozta össze. 

„Annyit mondhatok ezzel kapcsolatban, hogy jó a viszonyunk. Elsősorban a fiunk miatt vagyunk kapcsolatban, nem vagyunk együtt. Nagyon jó a kommunikációnk, korrekt a kapcsolatunk” – nyilatkozta az újdonsült édesanya, aki azt is elismerte, hogy a Sme rodina elnöke anyagilag is támogatta őt az utóbbi időben egy 100 ezer eurót érő luxuskocsival. „Az autóhoz természetesen hozzásegített. Szükségünk volt rá, mert nekem kisebb autóm van, és mivel van még két gyerekem, ezért szükségünk volt erre az autóra” – nyilatkozta a Pluskának.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. július 17. 16:31
Mint a nyulak: itt is, ott is elpottyant egy-egy gyereket.
syphax
2020. június 30. 07:30
SÁRLÓ KANCÁK ÉS KANOS ÁRTÁNYOK VILÁGA EZ! MEGHAGYOM NEKIK....
Budai Katalin
2020. június 29. 01:13
"A korábbi partnerei közt van Petra Kristúfková, aki vasárnap lemondani kényszerült a neki létrehozott családügyi kormánybiztos pozíciójáról, mivel olyan fényképek kerültek elő róla, amelyek bizonyítják, hogy Marian Kocner, a Ján Kuciak újságíró meggyilkolásával vádolt nagyvállalkozó adriai jachtján nyaralt. Időközben Miroslav Beblavy, a Spolu volt elnöke azt is megszellőztette, hogy Kristúfková lopta a szakdolgozatát." Nocsak, ott is történtek ilyesmik? :D:D:D Nálunk a Böszme a sógorától lopta a szakdolgozatát, amit azóta sem talál. Nagy az az Apró villa. :D:D:D
syphax
2020. június 28. 07:56
KANDISZNÓ ÉS PÁRZÓ-SÁRLÓ SZUKÁK!!! NEM EZ AZ, AMI KELL! MEGHÁGOTT MINDEN EMSE-KOCÁT AKI AZ ÚTJÁBA KERÜLT EZ A HIMRINGYÓ! EGYEDÜLI POZITIVZMA--TALÁN--HOGY NEM CSINÁLTATOTT ABORTUSZOKAT A TÁRT COMBÚ PINÁKKAL....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!