Ecstasyt árult a román Robert de Niro, lebukott

2020. június 11. 15:32

A korábban Robert de Niro néven elkövetett banki csalások miatt elítélt román férfit kábítószerrel kapcsolták le.

2020. június 11. 15:32

Egy 53 éves jászvásári férfit különösen veszélyes kábítószer értékesítése közben értek tetten a rendőrök a hét elején – írja a Főtér.

A Moldva fővárosában található otthonában tartott házkutatás során több mint 1300 ecstasy-tablettát találtak, amelyek a gyerekek bizalmának hatékonyabb elnyerése érdekében aranyos maci és pillangó alakúak voltak. 

Az elkövető azonban nem először került a rendőrség figyelmébe. Az első dobásánál egy társával együtt személyi igazolványt hamisított, amivel több bankot is sikerült átvernie, és jelentős összegű hitelt vett fel. A hamisított személyi igazolvány nem más, mint Robert De Niro nevére szólt, ráadásul úgy, hogy a tulajdonos fényképe helyén tényleg a színész arca volt látható. Lakcímként a jászvásári Örökkévalóság nevű temető egyik parcelláját tüntette fel, a szülők neve rovatban pedig az Anthony és a Madonna nevek szerepeltek. A lebukást követően 2011-ben a román Robert De Nirot kilenc év szabadságvesztésre ítélték okirat-hamisítás, hamis okirat felhasználása és csalás miatt.

(Foter.ro)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PalepoIi
2020. június 11. 20:23
A magyar Gipsy Kings sokkal többet lop.
Hannibal
2020. június 11. 18:05
Gondolom Al Pacino kapta el szemtől szembe...
Starlord
2020. június 11. 16:18
Gondolom a banki csalásoknál is csak az tűnt fel, hogy De Niro románul is tud. :D
Mirtilla
2020. június 11. 15:53
Annak a banktisztviselőnek sem lehetett tul magas az IQ-száma, aki erre a személyi okmányra ( pláne erre a lakcimre : Örökkévalóság Temető ! )kifizette neki a hitelt.Bár,lehetséges,hogy összejátszottak és ő is jutalékot kapott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!