Aggodalmát fejezte ki Putyin Erdogannak

2020. február 21. 20:14

Komoly aggodalmát fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a szíriai Idlíb tartományban harcoló szélsőségesek agresszivitásával kapcsolatban.

2020. február 21. 20:14

Komoly aggodalmát fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a szíriai Idlíb tartományban harcoló szélsőségesek agresszivitásával kapcsolatban török hivatali partnerének, Recep Tayyip Erdogannak – közölte a Kreml sajtószolgálata a két vezető péntek esti telefonbeszélgetéséréről.

„A figyelem középpontjában ismét az Idlíbben kialakult helyzet állt. Vlagyimir Putyin komoly aggodalmának adott hangot az agresszív csoportosulások folytatódó agresszív lépéseivel kapcsolatban” – állt az orosz elnöki hivatal által kiadott tájékoztatásban. A Kreml szerint „hangsúlyt helyeztek a Szíriai Arab Köztársaság szuverenitásának és területi épségének feltétel nélküli tiszteletben tartására”.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. február 24. 19:21
Bizony ki van ez jól találva. Putyin a bombázással növeli a szerencsétleneket, akik menekülnek . Így gyengíti az EU-t . A fagyos idő elől sátrakba húzódó menekültek 60 százaléka gyerek.(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!