Sűrű füst miatt kellett megszakítania útját egy Ryanair-járatnak

2020. január 21. 20:17

A járat rendben visszatért a kiindulási repülőtérre.

2020. január 21. 20:17

Vissza kellett térnie a bukaresti Otopeni repülőtérre a Ryanair keddi Bukarest–London járatának, miután sűrű füst lepte el a repülőgép utasterét – írja az Aviation Herald. A repülőgép éppen magasságot gyűjtött a bukaresti felszállás után, amikor a személyzet vészhelyzetet jelentett a füst miatt. 

A helyzet később rendeződött a fedélzeten, a személyzet pedig visszavonta a vészhelyzetet. A füstöt szerintük a helytelenül végrehajtott jégtelenítési eljárás okozta. A repülőgép körülbelül egy órán keresztül keringett a repülőtér környékén, hogy elegendő üzemanyagot égethessen el a leszálláshoz. A járat végül rendben leszáltt az Otopeni repülőtéren.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:41
M︆︆︆o︆o︆︆︆︆︆X︆︆i︆︆.︆︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
cutcopy
2020. január 22. 07:08
"nem permetezik szét az üzemanyagot. Nem környezetbarát. Hanem elhasználják" Mert amúgy elhasználva baromi környezetbarát.. )
lynx
2020. január 22. 05:26
Az utasokkal mi lett? Megfulladtak mindjárt az elején, azért körözött még egy órát odafent? Vagy csak hagyták őket füstölődni meg imádkozni gázálarcban?
lutra
2020. január 21. 23:01
Valaki pipázott a vécén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!