Két halálos áldozata van a londoni terrortámadásnak

2019. november 29. 20:05

A rendőrség egyelőre számszerű részleteket nem tartalmazó bejelentése szerint többen megsérültek.

2019. november 29. 20:05

Kormányforrásokból származó péntek esti brit médiaértesülés szerint két halálos áldozata van a London belvárosában elkövetett késeléses terrortámadásnak. A támadásban, amely a Temzén átívelő London híd déli végénél történt, a rendőrség egyelőre számszerű részleteket nem tartalmazó bejelentése szerint többen megsérültek. A BBC televízió azonban hivatalos kormányzati forrásokat idézve péntek este azt közölte, hogy a sérültek közül ketten életüket vesztették.

A Scotland Yard nem sokkal korábban bejelentette, hogy a gyanúsítottat a rendőrök agyonlőtték. Boris Johnson miniszterelnök péntek esti nyilatkozatában közölte, hogy az incidens óta a hatóságok ellenőrzésük alá vonták a helyzetet. Johnson közölte azt is, hogy a kormányzó Konzervatív Párt törölte a decemberi előrehozott választások kampányának péntek estére tervezett rendezvényeit.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2019. november 30. 09:18
Ennél már csak az lett volna jobb, ha a támadás előtt lövik agyhelyen ezt az állatot. De így legalább nem kell költeni a trágyára. Disznókkal etetném föl ezt a szemetet is, jó angol szokás szerint.
rollotomasi
2019. november 29. 21:07
Már ehhez is hozzászoktunk :-(. Pár éve egy ilyen posztnál 1000 komment lett volna, most egy sincs. Gyuri bácsi jól taktikázik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!