Szijjártó: Az ENSZ bátorítja a terrorizmust és ösztönzi a migrációt

2019. április 30. 15:15

Magyarországot vizsgálná az ENSZ Ahmed H. miatt.

2019. április 30. 15:15

Az ENSZ bátorítja a terrorizmust és ösztönzi a migrációt, amivel nagyon veszélyes politikát folytat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban sajtótájékoztatón, amelyet a visegrádi négyek (Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) és Törökország külügyminisztereinek találkozója után tartottak kedden.

A magyar diplomácia vezetője erről azzal összefüggésben beszélt, hogy az ENSZ egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa eljárás alá akarja vonni Magyarországot, amiért a bíróságok terrorista tevékenység miatt elítélték azt az Ahmed H.-t, aki 2015-ben levezényelte a támadást a határt védő magyar rendőrökkel szemben. Szijjártó Péter rámutatott: a világszervezetnek fel kellene lépnie a terrorizmus és a terroristák ellen, ehelyett ennek az ellenkezőjét teszi, mivel az ilyen lépésekkel éppen a terroristákat bátorítja.

A migráció és a terrorizmus bátorítása szerinte annál is veszélyesebb, mert a két jelenség egymást erősíti.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huczibor
2019. április 30. 17:10
Itt találsz mezteleen lányok itt van a vároosodban: Tiny.CC/Lanyok
Korrupt Kornél
2019. április 30. 15:26
az ensz fogadja be a terroristát, ennyi! Érdekes, senkinek sem kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!