Szakértő: Trump és Kim nem ugyanúgy képzeli el az atommentesítést

2019. február 28. 08:31

Kis-Benedek József szerint Észak-Koreának olyan sok eszköze van, hogy többszörösen meg tudná semmisíteni a világot, és ez sok kérdést vet fel.

2019. február 28. 08:31

Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő szerint Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Donald Trump amerikai elnök nem ugyanúgy képzeli el az észak-koreai atommentesítést.

A szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, Kim Dzsong Un úgy szeretné véghez vinni a folyamatot, hogy a már meglévő eszközöket és kísérleti területeket megtartja, csak új fejlesztéseket, kísérleteket nem végeznek. Ezzel szemben Donald Trump azt akarja, hogy semmisítsenek meg mindent, szereljenek le teljesen – tette hozzá. Közölte, Észak-Koreának olyan sok eszköze van, hogy többszörösen meg tudná semmisíteni a világot. Ez sok kérdést vet fel, ezért nem szabad siettetni a megegyezést – vélekedett.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!