Elkaptak négy románt, disznógyilkosságért

2019. január 02. 16:11

Olaszországban felborzolta a kedélyeket az illegális disznóvágás.

2019. január 02. 16:11

„A hazai ünnepi szokások betartása, mint amilyen, ugye, a disznóvágás, egészen fájdalmas következményekkel járnak azokra nézve, akik ragaszkodni próbálnak a kultúrájukhoz” kezdi a cikket a Főtér.ro internetes portál. 

Egy illegális disznóvágás borzolta a kedélyeket Olaszországban. Négy letelepedett román állampolgár és egy olasz bűntársuk beszereztek egy disznót, majd leölték az udvarban. Viszont nem tudták elkezdeni a hús feldolgozását, ugyanis a szomszédok az állat visítására kihívták a rendőröket. A rendőrök pedig riasztották az egészségügyi hatóságot, majd együtt kiszállva a helyszínre megállapították a disznógyilkosság tényét, azt, hogy az állatot különös kegyetlenséggel ölték meg és nem tartották be az állatok kíméletes levágására vonatkozó olasz szabályozásokra. 

A négy román polgár és olasz társuk hat hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetésre, továbbá 150 000 eurós pénzbírságra is számíthat. 

Olaszországban az ügy nagy visszhangot kapott, fontos és tekintélyes lapok is foglalkoznak az esettel, a közösségi oldalakat elárasztották a témával kapcsolatos posztok. 

Kép: Il Messaggero

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2019. január 03. 12:12
Még jó, hogy nem számít súlyosbító körülménynek, hogy meg akarták enni szegény malacot...
Rivulus
2019. január 03. 06:46
...nagyon orweli szitu,lassan nem tudjuk ki a disznó(állat)és ki az ember mármint jogilag...
Paskai
2019. január 02. 21:15
Ecce a szép, új világrend: természettellenes a természetes és fordítva.
GV0917
2019. január 02. 20:22
Na persze a disznó visít... Viszont egy két "haláleset" történhet bár hol. pl .a cikkben írott helyen... A szúnyog viszont szinte zizeg. A hivatásos tömeggyilkosok idényenként több milliárdos példányt pusztítanak... vegyük még hozzájuk a a többi szúró, harapó, élősködőt. Nem beszélve a sok- sok- vírust, baktériumokat,tőkéseket, politikusokat(tisztelet a kivételnek......)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!