Yulia Szkripal köszöni, jól van

2018. május 24. 07:43

Megszólalt a megmérgezett kém-lány.

2018. május 24. 07:43

Megszólalt Szergej Szkripal lánya, Yulia, aki édesapjával együtt szenvedett mérgezést – írja a Euronews. A lányt Salisbury-ben találták meg eszméletlenül egy padon március negyedikén. Több mint öt hete hagyhatta el a kórházat, a történtek óta most adott először interjút.

„Húsz kómában töltött nap után arra a hírre tértem magamhoz, hogy meg akartak mérgezni bennünket. Még mindig nehéz felfognom a tényt, hogy ily módon törtek az életünkre. Azt, hogy idegmérget használtak, valami egészen sokkoló volt megtudni. Rendkívül szerencsésnek tartom magunkat, hogy túléltük” – mondta a lány.

Yulia Szkripal jelenleg egy titkos helyről írt nyílt levelet, ugyanis még mindig a britek védelme alatt áll.

„Ha a közeli jövőt nézem, nincs más célom, csak hogy segítsem apám felépülését. Hosszabb távon pedig remélem, nemsokára hazatérhetek Oroszországba. Hálás vagyok az orosz nagykövetség közreműködéséért, de pillanatnyilag nem szeretném a szolgálataikat igénybe venni” – tette hozzá.

A Euronews cikkéből kiderül, hogy a brit kormány gyilkossági kísérletnek tartja a történteket, amiért szerintük Moszkvát terheli a felelősség, az oroszok ezt tagadják.

Szergej Szkripal brit-orosz kettősügynök múlt héten hagyhatta el a kórházat.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. május 29. 06:55
Kunhalmi Ági nénire hasonlít, csak nem vigyorog annyira mint vidéki Pista bácsi az angol WC-re Írországban.
Senye Péter
2018. május 25. 18:32
Hol egy mérgezés, hol egy maláj gép... Valamivel fenn kell tartani a ruszofóbiát.
hartnesz
2018. május 25. 09:24
Hazaárulással kis energiabefektetéssel felmérheten károkat lehet okozni. Akár tetszik akár nem, mindig is halálbüntetés járt értre. Kivéve kis hazánkat mert itt már ordas dicsőség hazaárulónak lenni.
formaegy
2018. május 24. 11:06
Az angoloknak most nem jött be a hazugság! Az, hogy nem engedélyezik a nemzetközi nyomozást az ügyben mindent elárul. 1000%, hogy nem az oroszok voltak! Ez egy újabb nyugati aljas húzás, amiben nem számít egy ember élet, csak elérjék céljaikat.... Mint ahogyan Szlovákiában! Ott is 1000%, hogy a nyugat keze van a gyilkosságban! Csak ott elkövette a kormány azt a hibát, hogy a vergődő csürhe miatt lemondott, ahelyett, hogy megvárta volna a nyomozás eredményét. Ott a kormányellenes csürhe elérte amit akart. Így működik a nyugat! Olyan demokratikusan nyírnak ki embereket, magasról szarják le az emberek életét! Nem érdekes, hogy azok a "nagy" jogvédők nem a mocskos népirtó Merkel és bandájának ugrik neki, akiknek a lelkén 300-nál is több ártatlan ember, gyerek halála szárad? Mocskos egy diktátor aljas népirtó banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!