A Fox nemzetbiztonsági stratégája lesz Gorka Sebestyén

2017. november 09. 09:51

A Trump mellett is dolgozó biztonságpolitikai szakértőt a Fox News „igazi hazafiként” köszöntötte a csatornánál.

2017. november 09. 09:51

Leszerződtette a nyáron a Trump-kormánytól távozó nemzetbiztonsági szakértőt, Gorka Sebestyént a Fox News amerikai hírtelevízió – írja a Politico két, a csatornához kötődő forrására hivatkozva.

A váltást a Fox News egyik rádiós műsorvezetője jelentette be egy Gorkával készített interjújában – Sean Hannity elmondta, a tanácsadó „nemzetbiztonsági stratégaként” dolgozik majd a csatornánál.

Hannity műsorában köszöntötte, egyúttal méltatta is a magyar származású szakértőt: „Ön egy igazi hazafi, és egy csodálatos, csodálatos politikai és stratégiai elemző! Köszönjük, hogy velünk tart, és nagyon örülünk a sikereinek!” Hozzátette – Gorka kitűnő támogatója volt Trumpnak és kormányának.

A Breitbart-alapító Steve Bannonnal is jó viszonyt ápoló stratéga egy ideig a Fehér Házban dolgozott, ám miután Bannont kitúrták az elnök mellől, Gorka is távozott – egy időre pedig a Breitbartnál talált menedéket.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2017. november 10. 08:32
Annyira szakértő, mégis kirúgták.
tommybravo
2017. november 09. 12:25
Egy igazi gazdasági migráns, aki itthon egy senki volt, az USÁban viszont megtalálta a megfelelő szélirányt. Rettenetes akcentus, agresszív semmittudás, szégyentelen pártpropaganda, kelti jó hírünket.
Bodor Zoltán
2017. november 09. 11:29
Az elnök mellől elkerülni egy TV-be, ez azért nem nagy karrier. Ha a 700-as Klub műsorvezetője lesz, az még nagyobb siker?
balbako_
2017. november 09. 10:39
Pedig az elnök mellett lenne a helye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!