Megirigyelte a francia katonai parádét Trump

2017. szeptember 19. 10:32

Megújítaná a függetlenségi napi ünnepségeket Donald Trump. Az elnöknek a francia nemzeti ünnep szolgált ihletül.

2017. szeptember 19. 10:32

Megújítaná Donald Trump amerikai elnök a július 4-i ünnepségeket – adja hírül a France 24. Trump erről az Emmanuel Macron francia elnökkel tartott találkozóján beszélt, melyre az ENSZ-közgyűlést megelőzően került sor.

Trumpot a franciák nemzeti ünnepén, július 14-én a Champs-Élysées-n megrendezett katonai felvonulás ihlette meg. Az elnök „gyönyörűnek” tartja a számos katonai egységet, harci járműveket és repülőgépeket felvonultató parádét. „A látottak arra sarkallnak, hogy mi is valami hasonlót csináljunk július negyedikén Washingtonban a Pennsylvania Avenue-n” – fogalmazott Trump. „Azt még meglátjuk, hogy jövőre meg tudjuk-e csinálni, de mindenképpen ebben gondolkozunk” – tette hozzá.

Trump július 14-i párizsi látogatásának emlékezetes pillanata volt, amikor a katonazenekar egy Daft Punk-egyveleggel lepte meg az amerikai elnököt.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2017. szeptember 19. 16:25
Már csak azt kell eldöntenie, a parádé számláját ki fizeti? a globál-totál-moneyál erő, vagy az amerikai nép
választópolgár
2017. szeptember 19. 15:20
Európa hanyatlása a "francia" forradalommal kezdődött.
pollip
2017. szeptember 19. 13:29
Érdemes megnézni mindkettőjük kezét. Sokat elárul.
Harangláb
2017. szeptember 19. 11:59
Az éve gy napján parádézhatnak dísz-egyenruhában a franciák, a többi napokon pedig grasszálhatnak a migráncsok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!