Trump cáfolta, hogy szemétdombnak nevezte volna a Fehér Házat

2017. augusztus 03. 08:35

Donald Trump amerikai elnök egy szerda éjjeli Twitter-bejegyzésében cáfolta azt a pletykát, hogy szemétdombnak nevezte volna a washingtoni Fehér Házat.

2017. augusztus 03. 08:35

Donald Trump amerikai elnök egy szerda éjjeli Twitter-bejegyzésében cáfolta azt a pletykát, hogy szemétdombnak nevezte volna a washingtoni Fehér Házat.

Előző nap a Sports Illustrated című sportmagazinban és egy internetes golf-portálon jelent meg az az állítás, hogy golfklubjai egyikében beszélgetve az elnök azt fejtegette: azért van gyakran távol Washingtontól, mert „a Fehér Ház egy szemétdomb”. A kijelentés a média állításai szerint a New Jerseyben lévő Bedminster golfklubban hangzott el.

Trump most azt írta, hogy szereti a Fehér Házat. „Az egyik legszebb épület (lakóház), amelyet valaha láttam” – fogalmazott. „De a Hamis Hírek azt állítják, hogy szemétdombnak hívtam – TOTÁLIS VALÓTLANSÁG” – szögezte le.

Az elnök, akiről köztudomású, hogy szereti a golfot, a hétvégéket rendszerint valóban Washingtontól távol tölti: vagy a Palm Beachen lévő Mar-a-Lago üdülőkomplexumában, vagy valamelyik golfklubjában. Most hét végén is Bedminsterben lesz, méghozzá 17 napig, nyári szabadságon.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. augusztus 03. 11:30
Mondj igazat és betörik a fejed... Hiába zsidaj a kedves vej, nem elég a háttérben settenkedőknek. Szívük szerint térden állva fuvoláztatnák naponta. Egy ilyen pöcegödröt megkavarva nagyon büdös bugyborék tör fel...
Tiszafa
2017. augusztus 03. 11:13
Még mindig jobb és tisztességesebb, mint "kurva országnak" nevezni azt az országot, amelyiknek (még ha puccsal is) a miniszterelnöke volt.
duzur
2017. augusztus 03. 10:27
Nagy a büne, a müvész-világnak! Hagyták volna Hitlert, festöként lenyügözni a világot és hagyták volna Trumpot mint világhírü filmsztár produkálni magát, sokat megspóroltak volna mindnyájunknak...
OberEnnsinnen
2017. augusztus 03. 10:18
Jól mondod, Donald Pöcegödörre nem is lehet azt mondani: szemétdomb. Azért a kettő nem ugyanaz. Az egyik szint fölött bűzlik, a másik alatta... Szóval: amennyi aljasság a világra áradt ebből a házból, a Federal Reserve System (szó szerint „a Szövetségi Tartalék Rendszere”, 1913-as, titkos megalapítása óta, arra nincsenek emberi szavak, valóban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!