Trump felmentette kommunikációs igazgatóját

2017. július 31. 21:32

Felmentette hivatalából Anthony Scaramucci kommunikációs igazgatót az amerikai elnök. A felmentésre néhány órával John Kelly beiktatása és a kormányülés után került sor.

2017. július 31. 21:32

Több forrás szerint Donald Trump elnök hétfőn felmentette hivatalából Anthony Scaramucci kommunikációs igazgatót.

Az amerikai közszolgálati rádió (NPR) és több televíziós csatorna jelentette a hírt, hozzátéve, hogy Donald Trump elnök az új kabinetfőnök, John Kelly kérésére mentette fel a tíz nappal ezelőtt kinevezett kommunikációs igazgatót. A The Wall Street Journal, a The New York Times és a Politico című lapok egybehangzó értesülései szerint a felmentésre néhány órával John Kelly beiktatása és a kormányülés után került sor.

Egyelőre nem tudni, hogy Scaramucci a Fehér Házban marad-e más beosztásban, vagy elbocsátják.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 01. 08:43
Időbe telik mire helyre rázódnak a dolgok Trump elnök Fehér Házában. Nem cask a demokraták hanem a rebublikánusok is keresztbe tesznek neki amikor cask tudnak. John Kelly a megfelelő ember a rend csinálásra. Elődje egy tisztességes ember volt de nem elég kemény a munkára. Scaramucci-nak repülni kellett.
balbako_
2017. augusztus 01. 05:16
Lassan felmerül a kérdés bennem, hogy ki az úr a Fehér Házban?
zakar zoltán béla
2017. július 31. 22:49
Mici a ..czy....
noMores
2017. július 31. 22:05
Bohózat. A fideszeseknek most akkor bejön a trump-i idiotizmus, vagy még nem döntötték el teljesen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!