Baltákkal és vasvillákkal csaptak össze Romániában, négyen meghaltak

2017. június 28. 10:14

Szerdára virradóan két alvilági klán csapott össze baltákkal és vasvillákkal a romániai Focşani-ban. Négyen vesztették életüket a harcban.

2017. június 28. 10:14

Két alvilági klán csapott össze baltákkal és vasvillákkal a romániai Focşani-ban. Bogdan Toader, a Vrancea megyei rendőr-főkapitányság szóvivője ennek kapcsán elmondta: az összecsapás éjfél körül robbant ki, valószínűleg az alkohol és a felszínre került sérelmek miatt – olvasható a foter.ro oldalon. Az incidens során három férfit baltával támadtak meg, ők a helyszínen életüket vesztették. Egy nőt szúrt sebekkel szállítottak kórházba, de ő is belehalt sérüléseibe.

Két elkövető elmenekült a helyszínről, de később elfogták őket, öt másik gyanúsítottat pedig otthonaikból állították elő, illetve hazafele menet fogták el őket. Hogy elfogják a további elkövetőket, a rendőrség megyeszerte ellenőrzőpontokat állított fel.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2017. június 29. 07:01
Természetes szelekció.
Párhuzamos különvélemény
2017. június 28. 14:57
...
3M..
2017. június 28. 14:12
Kitalálom, cigányok voltak a szerszámokból illetően. Magyarországon ebből is Olimpiát kellene rendezni, kizárólag a helyi cigányok részére. Nagyobb lenne a nézettsége mint a zsidó olimpiának. Szebb Jövőt!
cutcopy
2017. június 28. 11:40
A Kárpátokon túl, az már lehet Románia..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!