Gorka Sebestyénnek ott kell hagynia a Fehér Házat

2017. május 01. 17:47

A nem hivatalos indoklás szerint azért kell távoznia, mert túl sok botrányt kavart.

2017. május 01. 17:47

Több amerikai kormányzati tisztviselő is azt mondta a CNN-nek, hogy Gorka Sebestyén távozik a Fehér Házból. 

Trump magyar származású biztonságpolitikai tanácsadója 2015 óta tartozik az amerikai elnök legszűkebb tanácsadói körébe, a nem hivatalos indoklás szerint most azért kell távoznia, mert az elmúlt hónapokban túl sok botrányt kavart.

Gorka a beiktatási ünnepélyen azzal keltett feltünést, hgy a Vitézi Rend kitűzőjét viselte. Később a múltjával kapcsolatban fogalmazódtak meg aggályok, ugyanis kiderült, hogy 2002-ben kitették egy magyar parlamenti bizottságból, mert a személyét nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2017. május 02. 06:41
Talán egy új Mc Carthy kéne, hogy eltakarítsa a ballibbantakat Washingtonból... Trump sajnos gyengének bizonyul, s halott kéz (vagy döglött kacsa) lesz végig...
Ellensúly
2017. május 01. 22:16
„Gorka a beiktatási ünnepélyen azzal keltett feltünést (sic!), hgy (sic!) a Vitézi Rend kitűzőjét viselte, amely egy régi magyar szélsőjobboldali szervezet.” No, ez így nettó hazugság. A Vitézi Rend sosem volt szélsőjobboldali szervezet.
zakar zoltán béla
2017. május 01. 21:05
.
justiceforhungary
2017. május 01. 20:48
"Gorka a beiktatási ünnepélyen azzal keltett feltünést, hgy a Vitézi Rend kitűzőjét viselte, amely egy régi magyar szélsőjobboldali szervezet. " hogy akadna meg a torkotokon a hazugság
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!