Ámokfutás a Times Square-en

2017. május 19. 11:09

Egy fiatal nőt halálra gázoltak, több mint húszan pedig megsérültek a Times Square-en, amikor egy autós a forgalommal szemben hajtva mindenkit elütött, aki az útjába került.

2017. május 19. 11:09

Egy halottja és 22 sérültje van annak a gázolásnak, ami helyi idő szerint csütörtökön délben történt a New York-i Times Square-en. Az áldozat egy 18 éves fiatal nő. Az elkövető nagy sebességgel haladt szemben a forgalommal a 7. Sugárúton, majd felszaladt a járdára és mindenkit elütött, aki abban a pillanatban ott tartózkodott. Az autó végül felrepült a magasba, majd egy lámpaoszlop állította meg.

Az egykori haditengerész sofőr, Richard Rojas a gázolás után megpróbált elmenekülni, de a rendőrök letartóztatták. A hatóságok később megállapították, hogy nem terrortámadás történt.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. május 20. 10:03
Nyilván drogozott.
annamanna
2017. május 20. 02:46
1:12-től óriási betűkkel ki van írva a háttérben, hogy CAN BE HEROES. Ez tetszik Amerikában. És hiányolom itthonról, ahol a hős szerepe a politikusoknak van fenntartva. Mások nem lehetnek hősök, mert aki megpróbálja, arról nem vesznek tudomást. Egy civilből ebben az országban legföljebb celeb lehet. Vagy Bözsi néni. A közember szerepe annyi, hogy tapsoljon és ujjongjon a fantasztikus übermensch Illetékes Elvtársaknak, akik mindent úgyis jobban tudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!