A törökök még mindig náciznak

2017. március 09. 09:20

A török külügyminiszter, Mevlüt Çavuşoğlu megismételte Erdoğan szavait, miszerint a jelenlegi Németország náci intézkedéseket tesz. Erdoğan németországi kampányrendezvényeit sorra meghiúsítják, erre reagálnak nácizással a törökök – tudósít az Euronews.

2017. március 09. 09:20

Erdoğan továbbra is bíztatja a külföldi törököket, hogy ne húzódjanak vissza a közeli választásoktól. Ha a jelenlegi elnök nyer a választáson, gyakorlatilag teljhatalmat kap. A németországi kampányrendezvényeket sorra meghiúsítják. Ezt Törökország nem nézi jó szemmel és a náci idők gyakorlatához hasonlítja – tudósít az Euronews.

„Világossá tettem, hogy elfogadhatatlan egyenlőséget tenni a mai és a náci Németország között, illetve támadni a demokráciát és az igazságszolgáltatást” – mondta a német külügyminiszter, Sigmar Gabriel az Euronewsnak. Ennek ellenére egy hamburgi gyűlésen a török külügyminiszter, Mevlüt Çavuşoğlu megismételte Erdoğan szavait, miszerint a jelenlegi Németország náci intézkedéseket tesz.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skorpio
2017. március 10. 09:05
Merkel az unioba ne próbáljon diktátorként diktálni. Neki a német problémák megoldása is sok. Akkor talán pozitiv irányban, változnak a vélemények.
péterx
2017. március 09. 12:48
Szerintem ügyetlen dolog , hogy a német politika a török "nácizásra" egyáltalán reagált . Ha nem reagálna , abbahagynák ...De mivel a provokáció "kifizetődő" , mert a németek dühösek , ezért a törökök folytatni fogják , mert élvezik .
Gyéressy Károly
2017. március 09. 09:52
A németek meg hagynak magukból igazi hülyét csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!