A BBC-n védte Trumpot Gorka Sebestyén

2017. február 04. 16:06

Az amerikai elnök magyar származású tanácsadója a BBC-n vitázott Trump tevékenységéről a kritikus kérdezőkkel.

2017. február 04. 16:06

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. február 05. 10:13
Jól védte
pacal68
2017. február 04. 20:47
Gorka Sebestyén egy igazi magyar hazafi és remek szakember.
noMores
2017. február 04. 20:42
Hulyemagyarok a nagyvilagban. Noveldijasokat mar nem adunk, politikus barmokat viszont igen. Akikre buszkek vagyunk.
illesl
2017. február 04. 19:11
Az ostoba két nő azon vihorászik, hogy a római császárokat nem választották. Augustust a szenátus hatalmazta fel consuli, proconsuli, néptribunusi, majd pontifex maximus pater patrie jogkörrel. A császárválasztás nagyon változatos módon történt, amibe most nem mennék bele. DE MENNYIRE KIÜRESEDETT A KÖZTÁRSASÁG INTÉZMÉNYE AMERIKÁBAN: A BUSH CSALÁD (öreg és fiatal George, a hülye, majd most JEBB BUSH akart kandidálni): majd az ovális irodában orális szexet gyakorló Clinton és most neje, a hataloméhes KLINTONNÉ, részvétele éppenséggel a dél-amerikai banánköztársaságok családi klánjaira emlékeztetett.. És akkor jött TRUMP, jól mutatja, hogy az amerikai demokrácia szelleme még él az amerikai népben... KLINTONNÉ tört zúzott a választás éjjelén, de akkor is TRUMP lett az elnök. Reméljük, TRUMP megbírkózik a áldemokraták utóvédharcaival és elhozza a fejlődés új korát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!