Újabb nőügyek nehezítik Trump helyzetét

2016. október 13. 11:42

Egymást érik a Donald Trump botrányos nőügyeit feltáró hírek. Legutóbb egy nyolvanas években és egy tizenegy évvel ezelőtt történt esetről vallottak a republikánus elnökjelölt áldozatai.

2016. október 13. 11:42

Újabb két nő állította a New York Times szerdai kiadásában, hogy Donald Trump a múltban zaklatta őket – tudósít az Euronews.

A most 74 éves Jessica Leeds állítása szerint a 80-as években egy üzleti úton találkozott Donald Trumppal. Repülővel utazott, ahol a szomszédja Trump volt. Az üzletember illetlenül viselkedett és beszélt vele, benyúlt a blúza alá. 

A másik, 11 évvel ezelőtt történt esetről Rachel Crooks számolt be, aki 22 évesen a Trump Towerben dolgozott recepciósként. Egy alkalommal Trump a lift előtt megragadta a nőt, csókolgatni kezdte és erőszakosan azt kérte tőle, hogy csókolja szájon.

Donald Trump tagadja a vádakat, és Floridában folytatja a kampányát.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2016. október 16. 13:10
Volt szerencsém közel három évig együtt dolgozni vagy negyven nővel. Példás családanya, hűséges feleség, korrekt barátnő volt mindegyik. Amíg meg nem szoktak. Hogy a géppark része vagyok. A perverz ribanc egy enyhe kifejezés! De így is szeretjük őket!
egysegelem
2016. október 13. 17:24
Onmagaban az helyrehozhatatlan szegyen, hogy ez az ember ide jutott es meg versenyben lehet. A republikanus regisztralt valsztok szegyene. A partnak ideje elgondolkodni, hogy milyen silany szavazobazist termelt ki az elmult evtizedekben.
szesztestver
2016. október 13. 16:21
Aki a nöket szereti rossz ember nem lehet. :D
kiss.istvan770
2016. október 13. 15:07
Gyuribá pénzéből rengeteg hamistanúra futja HC-nak, de a sajátja sem lehet kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!