Tortát kapott az arcába a képviselőnő

2016. május 29. 09:29

A Die Linke képviselőnője, Sahra Wagenknecht a menekültpolitikája miatt kapott tortát az arcába a párt kongresszusán.

2016. május 29. 09:29

Sahra Wagenknecht, a Die Linke párt parlamenti frakcióvezetője a párt magdeburgi kongresszusán szombaton éppen a pártelnök, Bernd Riexinger beszédét hallgatta, amikor tortát dobtak az arcába – írja az origo. A tettesek a „Tortát az embergyűlölőknek” nevű antifasiszta csoport képviselői voltak. Sahra Wagenknecht ugyanis a párttársaival szemben azt hangoztatta, hogy nem lehet minden menekültet korlátlanul beengedni az országba. Az antifasiszta csoport szerint ezzel kihasználja a menekültellenes hangulatot politikai célokra, és tevékenysége nem különbözik a szélsőjobboldalétól.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2016. május 30. 11:11
"menekültpolitikája miatt kapott tortát az arcába... ugyanis a párttársaival szemben azt hangoztatta, hogy nem lehet minden menekültet korlátlanul beengedni az országba. Az antifasiszta csoport szerint ezzel kihasználja a menekültellenes hangulatot politikai célokra, és tevékenysége nem különbözik a szélsőjobboldalétól." Az "antifasisztáknak" egyáltalán nem kell toleránsnak lenniük?
Autofocus
2016. május 30. 10:21
Azért Horthyék idejében az ilyen szélsőbalos antifákat meg is kardlapozták, szerintem most is azt kellene.
Dénia
2016. május 29. 22:05
Nyugati liberális politikai kultúra.
Morgen
2016. május 29. 21:48
Jól látom, hogy egy férfi volt a tettes? Örökre lecsukni! Hogy lehet az ilyen ember képviselő? Egy nyomorult, senkiházi, gyáva szaralak ez, nem ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!