Új Szó: Szívinfarktus gyanújával került kórházba Fico

2016. április 14. 11:05

Saját autójával érkezett a kórházba a szlovák kormányfő, Robert Fico, akinél szívinfarktusra gyanakodnak – írja az Új Szó. A politikus már kedd reggeli kocogásakor sem érezte jól magát.

2016. április 14. 11:05

Fico szerda reggel szívinfarktus gyanújával érkezett a Szív- és Érrendszeri Megbetegedések Nemzeti Központjába (Kramáre) - számolt be róla a Denník N napilap portálja nyomán az Új Szó. A kormányfőnek ma kellett volna Csehországba utaznia. A hivatalos látogatást lemondták.

A kormányfő valószínűleg éjszakára is a kórházban marad, ahová nem mentővel, hanem saját autójával érkezett, melyet ő maga vezetett. Azt, hogy Ficót kardiológiai kivizsgálásoknak vetik alá, a kórház és a kormányfő szóvivője is megerősítette.

Fico már kedden reggel, szokásos kocogása közben sem érezte jól magát. Nem jelent meg a bíróságon sem, ahol tanúskodnia kellett volna egy Ján Počiatek volt minisztert érintő rágalmazási ügyben. Szerdán egy rövid sajtótájékoztatót tartott, melyen tömören bemutatta a kormányprogramot, de újságírói kérdésekre nem válaszolt.  Az elmúlt két hétben nagyon keveset nyilatkozott. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2016. április 14. 15:27
hullanak orbán barátai...
korona
2016. április 14. 11:28
Gyógyuljon meg. Végülis nem rossz ember Fico. Teszi, amit tennie kell. ............................. Annyit azért nem ártott, hogy gyűlölködjünk személyisége iránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!