Lemond az ukrán miniszterelnök

2016. április 10. 17:17

Egy tévéműsorban jelentette be Arszenyij Jacenyuk, ukrán miniszterelnök, hogy lemond posztjáról, mivel új többség formálódik a parlamentben , akik Volodimir Hrojszman jelenlegi házelnököt szeretnél miniszterelnöknek.

2016. április 10. 17:17

Bejelentette lemondási szándékát Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök vasárnap egy televíziós műsorban. A „Tíz perc a miniszterelnökkel” című, több ukrán tévécsatorna által sugárzott műsorban – amelyben a kormányfő hetente számolt be az általa vezetett kabinet tevékenységéről – ezúttal posztjáról való távozását jelentette be Jacenyuk. Hozzátette, hogy hivatalosan április 12-én, kedden nyújtja be lemondását a parlamentnek. 

Indokolásul kijelentette, hogy új többség formálódik a parlamentben, és az államfő mögött álló frakció, Petro Porosenko Blokkja Volodimir Hrojszman jelenlegi házelnököt akarja látni a miniszterelnöki poszton.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. április 11. 10:55
Egyelőre mindegy, jön a helyére egy hasonlóan gusztustalan fejű csóka, változatlan feladattal. A cél Ukrajna teljes kifosztása.
Kala pál
2016. április 11. 06:22
Az történt mint nálunk, nem nem állt be megfelelően a sor(os)ba, mennie kell, majd jön az új megváltó. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/feltort-e-mail-ek-szerint-soros-gyorgy.html
ciprióta
2016. április 11. 04:57
nem hoz nagy perspektivát egyetlen országban sem,ha annak első számu vezetői félzsidók,vagy totál izraeliták...lásd Oroszország ..putler és medvegyev, Ukrajna..Porosenko és várhatóan az ujabb echte Grojszman.De érdemes körülnézni az Eu-ban is.
Zsolt75
2016. április 10. 23:53
Tiszta Pukli feje van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!