Nekiment a konzervatív Fox televíziónak Donald Trump

2016. január 28. 07:04

Nem vesz részt az iowai jelölőgyűlés előtti utolsó republikánus vitán Donald Trump, a vezető elnökjelölt-aspiráns. Trump nem tartja alkalmasnak a vita vezetésére a csatorna egyik legismertebb műsorvezetőjét, Megyn Kellyt. A csatorna kitart műsorvezetője mellett, Trump vetélytársai pedig gyávának tartják az üzletembert.

2016. január 28. 07:04

Nem akar részt venni a republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusoknak az iowai jelölőgyűlés előtti utolsó országos televíziós vitáján Donald Trump, a republikánusok jelenleg legnépszerűbb elnökjelölt-aspiránsa, mert alkalmatlannak tartja a vitát szervező Fox televízió műsorvezetőjét, Megyn Kellyt.

Nagy az izgalom a Fox televíziónál, Trump köti az ebet a karóhoz, és azt hangoztatja, hogy nem vesz részt a csütörtök este, éppen az iowai Des Moines-ban tartandó vitán. A Fox vezetői kiállnak és kitartanak műsorvezetőjük, Megyn Kelly mellett, és bár a televízió vezetősége közleményben utasította vissza Trump eljárását, a Fox hírigazgatója, Robert Ailes felvette a kapcsolatot Trump feleségével és lányával, hogy segítsenek megváltoztatni az üzletember álláspontját. Trump azonban hajthatatlan, csakis Rupert Murdoch-kal, a Fox tulajdonosával hajlandó egyeztetni.

Trump vetélytársai – elsősorban Ted Cruz texasi szenátor – bírálják Trumpot döntése miatt. „Ha valaki attól fél, hogy bárki is kérdéseket tesz fel neki, akkor milyen főparancsnok lesz belőle?” – élcelődött a Fox egyik műsorában Ted Cruz. A többi elnökjelölt-aspiráns azt hangoztatja, hogy Trump távolmaradásával több idő jut majd nekik a véleményük kifejtésére. „Több időnk lesz beszélni, és ez nekem, de a többi jelöltnek is csak jó lesz” – kommentálta a fejleményeket Chris Christie, New Jersey állam kormányzója. „Tudjátok, ki az, aki szintén retteg a Fox kemény kérdéseitől? Barack Obama” – ezt Jeb Bush, volt floridai kormányzó írta mikroblogjában.

A Fox egyébként a Google-lal közösen szervezi a csütörtöki vitát, és ez lesz az első, amelyen Donald Trump nem vesz részt. Trump kampányának vezetője szerdán este közleményben tudatta, hogy az üzletember csütörtökön Iowában lesz, de pénzgyűjtő rendezvényt tart, amelynek bevételét a veteránoknak és a háborús sebesülteknek ajánlja fel.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenforradalmár
2016. január 28. 11:41
Erről a fickóról mindig Borisz Jelcin jut az eszembe! Lehet, hogy ugyanazt a piát isszák?
Mich
2016. január 28. 10:37
Szétveri a republikánus pártot ez a megzakkant milliárdos...
Selamat
2016. január 28. 09:31
Ezt a csatát is Trump fogja megnyerni. Az emberek abban bíznak jobban, aki mer kiállni elvei mellett. Pláne egy Fox minőségű társasággal szemben.
szeekely
2016. január 28. 09:10
kozkeletu tevedes, hogy a fox konzervativ csatorna. eppe ellenkezoleg, neokonzervativ, ami tudvalevoleg az osszes konzervativ alapelv tagadasara epul. a neokonzervativ mozgalom alapitoi kozott trockista multtal rendelkzo ideologusokat talalunk, akik trockij tarsadalom-atvaltoztato programjat, amit eredetileg a bolsevizmus szamara dolgozott ki, alkalmazzak a mai modern kapitalista tarsadalomra. a neokonzervativok es igy a fix tevecsatorna alapvolnasa az izraeli erdek mindenek fole valo emelese. szamos magat zsidonak vallo intellektuel es nem kis hatalommal rendelkezo tisztviselo tartozik a soraikba. arrol lehet megismerni oket, hogy a haboru a maniajuk. ahogy egyik jeles alakjuk, john mccain fogalmazott: haboru, haboru es meg tobb haboru! mas nepek civil tomegeinek lemeszarlasa a legszebb napjaikat hozza el szamukra, kulonosen amikor a collateral damage, vagyis jarulekos veszteseg, nevu fedoszoval takarhatjak el a minden hitlerait megszegyenito tomeggyilkossagokat, amiket mas orszagok bekes lakosai ellen kovetnek el. trump jol teszi, hogy ezzek a neokon-naci propaganda adoval semmi kozosseget nem akar folvallalni. a csatornanl dolgozo nokrol ne is szoljunk. ha valaki mar latott/ hallott veresszaju mocsok ribancot gajdolni az utcasarkon, ezek a nok ezerszer nagyobb ribancok naluk! es nem aktfotokat publikalo nokrol beszelek! lol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!