Nem ellenőrzi a bécsi rendőrség a migránsokat

2015. szeptember 03. 10:48

A bécsi rendőrség gyakorlatilag feltette a kezét migránsügyben: mindenféle beavatkozás nélkül tovább engedik a menedékkérőket, mondván úgysem tudnak mindenkit ellenőrizni, nem tudják megállapítani a személyazonosságukat, és őrizetbe sem tudják venni őket.

2015. szeptember 03. 10:48

A bécsi rendőrség ellenőrzés és regisztráció nélkül továbbengedi az osztrák fővárosba érkező menekülteket – jelentette be a bécsi rendőrkapitány csütörtök reggel. Gerhard Pürstl az intézkedést azzal indokolta, hogy nem tudják ellenőrizni az összes átutazót, nem tudják megállapítani a személyazonosságukat és őrizetbe venni sem tudják őket.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chack
2015. szeptember 03. 17:51
A határátkelőn belépők esetén könnyű eldönteni, kit kell beengedni: papír nélkül senkit, érvénytelen papírral senkit, vízum nélkül meg csak azt, akinek valamiért nem kell vízum. Hamis papírral meg irány a börtön. Na de ha nem a határátkelőn jött be? Hogyan lehet hitelesen kideríteni, honnan jött, ahova vissza lehet toloncolni? Ha hamisak a papírjai, és le akarják csukni, milyen néven jegyzik be a fogvatartottak közé? Mindet el kellene fogni, és aki nem tudja igazolni a személyazonosságát, azt szabadon kellene engedni. Egy csónakban, Szegednél vagy Mohácsnál... A gyerekeket pedig ismeretlenként állami gondozásba venni, és elhelyezni egy gyermekotthonban, ahol megfelelő ismeretekre oktatják: magyar nyelvre, keresztény vallásra, erkölcsre, a magyar hagyományok feltétlen tiszteletére.
silenceCZ
2015. szeptember 03. 13:29
Ez már a kapituláció? Ez elég gyors volt...
pollip
2015. szeptember 03. 12:53
Hamar feladták a sógorok.
Alarik
2015. szeptember 03. 12:41
Ja, így nagyon egyszerű kérem szépen. Szabályok felrúgva, rohadjon meg, leszarjuk mi lesz. Gratulálok. Ausztria mossa kezeit, ők tovább engedik őket. Németország pedig fogadjon be minden nem ajrópába való lényezetet. Ajrópa, én így szeretlek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!