Hajléktalan terítette le a túszejtőt – nem élte túl

2015. szeptember 10. 10:54

Nemzeti hőssé vált Brazíliában az a hajléktalan, aki halálos lövéseket kapott, miután földre vitte a Sao Paolo-i székesegyház lépcsőjén fenyegetőző túszejtőt. Megrázó felvétel!

2015. szeptember 10. 10:54

Egy többszörösen büntetett előéletű férfi túszul ejtett egy nőt egy székesegyházban, a brazíliai Sao Paoloban. A bűnöző az épület lépcsőjére rángatta túszát, miközben a rendőrökkel alkudozott. Erasmo Francisco Rodrigues de Lima, helyi hajléktalan életét áldozva avatkozott közbe, mikor földre vitte az elkövetőt. A túszejtő többször meglőtte a hajléktalant, mielőtt a rendőrök őt is több lövéssel leterítették. De Lima néhány lépést még tett, majd összecsuklott és meghalt. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. szeptember 10. 20:36
Egy igazi hős, tiszteletet érdemel! ...Az a rohadék túszejtő meg halált...
Akitlosz
2015. szeptember 10. 20:33
Ez már régi hír, 4-én történt. Kicsit nagyon lassú a Mandiner.
Vivke
2015. szeptember 10. 17:46
Szegény férfi. Úristen. A nő még akart neki segíteni, csak mikor elkezdett lövöldözni az a barom, inkább elmenekült. Persze teljesen érthető. Remélem az a szemétláda aki lövöldözött meghalt.
Kanóc
2015. szeptember 10. 14:32
Sajnálatos, hogy nem szedték le előbb a túszejtőt, nem tűnt túl nehéz célpontnak. Persze innen ezt könnyű megállapítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!