Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó a líbiai partoknál

2015. augusztus 27. 21:55

Akár több száz áldozata is lehet a líbiai partoknál történt hajókatasztrófának.

2015. augusztus 27. 21:55

Elsüllyedt egy migránsokkal teli hajó Líbia partjainál. Akár több százan is életüket veszthették a katasztrófában a helyi biztonsági szolgálat egyik embere szerint. Egy másik líbiai illetékes szerint mindössze mintegy százan élhettél túl a szerencsétlenséget. A történteket egy másik líbiai hivatalnok és egy újságíró is megerősítette, az olasz parti őrség azonban egyelőre még nem erősítette meg a katasztrófát.

A Nemzetközi Migrációs Szervezet adatai szerint az idén már több mint 2300 migráns halt meg hajószerencsétlenségben, miközben igyekeztek átjutni Európába. Tavaly ez a szám az egész évet tekintve 3279 volt.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. augusztus 28. 07:01
Én rühellem a menekültáradatot, de aki ennek örül, az nem ember.
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 28. 00:02
Vajon ki a megbizója a gyilkos gecinek... Mert ennek hire megy.
sersem4
2015. augusztus 27. 23:08
Na és? Ahogy gyuszi bácsa mondaná... Több muszlim is veszett Mohácsnál...
békalepcse
2015. augusztus 27. 23:02
A 'mentőakció" elérte a célját. Mivel beharangozták, akit tudnak megmentenek, hát elindulnak akár egy lyukas gumimatracba kapaszkodva öten! Vagy egy húsz fős csónakban százan, hisz úgy is "megmentik"... Ez nagyobb gazemberség volt, mint a furgon gazdái amit csináltak! Arról nem is beszélve, mekkora kockázatnak tették ki európát és mennyi áldozattal fog járni az ellenőrízetlen betolakodók húrcolta járvány lehetősége! Ez több mint háborús bűntett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!