Elsült a Kalasnyikov, kapott egy maflást – Profi szeparatista razzia Kelet-Ukrajnában

2015. február 04. 17:59

Véletlenül elsült a szakadár katona fegyvere, pofonnal jutalmazták. Profi szeparatista razzia Uglegorszkban, zászlóra vizeléssel és a robbanásokat ünneplő katonákkal.

2015. február 04. 17:59

Kelet-ukrajnai szeparatisták által készített fejkamerás felvételeket tett közzé a News Front nevű szakadár weboldal. Az eredeti terjedelmében közel félórás videó a lázadók razziáját mutatja be a donyecki régióban található, Debalcevétől nyugatra fekvő Uglegorszkban.

A fejkamera rögzítette, mikor az egyik katonának véletlenül elsült a gépkarabélya, mire parancsnoka megpofozta. Az is látható, hogy egyikük levizeli az ukrán zászlót, a panelházakra kilőtt gránátok robbanásainak pedig úgy örülnek, mintha tűzijátékot néznének. 

Az sem teljesen világos, hogy pontosan kire lőnek a felvételeken, illetve miért ácsorognak vagy sétálgatnak egyesek nyugodtan, miközben társaik mellettük fedezékbe bújva lövöldöznek.

A News Front egyébként azt írja, a várost immár 100 százalékban a donyecki csapatok felügyelik. 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2015. február 04. 21:16
" Az utolsó őrsége volt a szerencsétlennek aznap szerelt volna le." Hazudsz! Ezt mindenki tudja aki valóban volt katona! Lehet hogy az volt az utolsó szolgálata, de abban biztos vagyok hogy nem aznap szerelt volna le!
Peter8811
2015. február 04. 20:48
Menjenek ki az Együtt PM-esek Ukrajnába és szavalják el a "szeparátoristákoknak" a szokásos versikéjüket: "A fegyver az nem játék nem, nem, nem, nem, A fegyver az nem játék nem, nem, nem, nem" Különben nálunk egy ilyen véletlen kalasnyikovos lövés két halálos áldozatot követelt a honvédségnél. A felállított őr leváltása késett a reggeli kihozatala miatt. Az utolsó őrsége volt a szerencsétlennek aznap szerelt volna le. türelmetlenségében bekiabált az őr, hogy váltsatok le mert belövök az őrszobába, meghúzta játékból az elsütő billentyűt, a fegyver elsült átütötte az őrszoba 5 cm-es tölgyfaajtaját az ajtó felé menő készültségbe lévő őrt eltalálta aki azonnal meghalt majd a lövedék tovább haladva az asztalnál szunyokáló őr fejében állt meg. Őt helikopterrel hozták fel a Honvédkórházban ahol műtétközben elhunyt. Mind a hárman az én rajomban voltak, csak én egy héttel előbb leszereltem, szerencsémre mert én lettem volna az őrparancsnok.
indiáner
2015. február 04. 20:36
A zsurnaliszta bohóckodás nem teszi semmivé a nyugat által támogatott kijevi rezsim általi szükségtelen áldozatokat. Mit akar tulajdonképpen az EU elérni? Hogy tárgyajanak az orosz szakadárok azokkal, akik a tiltakozókat elégették Ogyesszában? Nem fog menni. Most már a teljes rendszerváltás a cél. Minél előbb beadja a derekát Ukrajna, annál kisebb áldozatokat kell elszenvednia. Szemünket Kijevre vessük: Nem az oroszok, hanem az amerikaiak kezdték.
Morgen
2015. február 04. 20:15
Ha minimális intelligenciával rendelkeznének, háború sem lenne. Nálunk ugyanezt akarják a tüntülik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!