Több ezren tüntettek Moszkvában

2014. december 31. 11:06

Felfüggesztett börtönre ítélték az orosz ellenzéki vezetőt, Alexej Navalnijt. Több ezren tüntettek érte Moszkvában.

2014. december 31. 11:06

Több ezren tüntettek Moszkvában Alexej Navalnij ellenzéki aktivista mellett. Navalnij perének ítélethirdetésére január közepén került volna sor, addigra már szintén tüntetést jelentett be az ellenzék, de a bíróság előrehozta az ítéletet. Navalnij felfüggesztett börtönt kapott, de ez után nem engedték a tüntetők közé.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. január 01. 16:05
Azt persze nem írják le, hogy miért kapta ezt a büntetést. A cikk azt sugallja, hogy azért, mert ellenzéki vezető, tehát elhallgat, csúsztat.
Mich
2014. december 31. 19:39
"Több ezren tüntettek /a 10 milliós/ Moszkvában"... ...húha... azért hogy tényleg ültessék le...?!
egysegelem
2014. december 31. 18:28
Remeljuk a vilagbeke erdekeben, hogy a harom leginkabb a beket veszelyezteto rendszer Putyin, az Iszlam Allam es az irani rezsim utolso eve 2015 lesz a hatalomban.
OberEnnsinnen
2014. december 31. 15:59
Lehet, hogy hihetetlen, de a Navalnij-ügy többet árthat hosszú távon Putyinnak, mint az ukrán válság. Ha a kettő összekapcsolódik, az veszélyes helyzet lenne. Navalnij láthatóan csökönyösen ragaszkodik identitásához, ami ütközik a jelenlegi irányvonallal, az ukrán ügy pedig egyre sötétebb mélységek felé mutat. Szóval: ha Putyin könnyed eleganciát mutatna, talán feloldhatna bizonyos görcsöket. Azonban ez Oroszország. Itt - a múlt miatt - minden más. Mégis: megoldást kell keresnie, úgy, hogy a kezdeményezés mindvégig nála maradjon. Ez a lényeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!