Európa himnusza

2012. október 12. 13:11

Ünnepeljük Rowan Atkinsonnal az Európai Unió Nobel-békedíját!

2012. október 12. 13:11

Az unió himnuszának hivatalosan nincs szövege, Rowan Atkinson bemutatja miért.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. október 13. 12:12
Borzalmas ez a pojáca.
Locassen
2012. október 12. 20:08
na itt a szöveg is:) berlin hamburg schumacher baden-baden lederhosen schnell schnell jaja, nein nein apfelstrudel hopfmeister und holstenpils achtung liebfraumilch in oscher und vorsprung durch technik sonne und blitzen britischer architekt tommorrow belongs to me schweinehund, dummkopf ein bier bitte jürgen klinsmann ist kaputt, boris becker immer bumm bumm ich bin ein berliner holen kindergarten, glühwein wo ist sein skipass edelweiß singt cpt von trapp dankeschön und auf wiedersehen PET
jenggot
2012. október 12. 19:02
A negatívom természetesen nem a paródiának szólt, hanem a mandínernek. Mi magyarok képtelenek vagyunk közösségben gondolkodni. Nem véletlenül bomlanak fel a házasságok 90%-ka. A természetes sorrend: Család Utód Rokonság Barát Ismerős Város Ország Európa Világ Nálunk a sorrend: Én Én Tehetős rokonok Haza Fidesz Orbán Hülye kölök Valami Isten. A többi ismeretlen! "be vagy zárva a Hét Toronyba és már sohasem menekülsz"
Agnieszka
2012. október 12. 19:01
Aranyos volt, köszönöm, jólesett nagyot nevetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!