Óvszert reklámoznak a pápával

2010. május 21. 11:46

A De Condoomfabriek hadat üzent XVI. Benedeknek óvszerellenes kijelentéseiért; mintegy 2000 darab, pápás kondommal várják a holland szexboltok a vásárlókat.

2010. május 21. 11:46

„Nem alkalmas az AIDS elleni közdelemre az óvszerek osztogatása. Éppen súlyosbítja a problémát, az egyetlen megoldás az önmegtartóztatás” - hangoztatta a pápa afrikai útja során. A szexuális úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhességek ellen elszántan küzdő cég megelégelte a katolikus egyház óvszer-ellenes fellépését. Afrika Szaharától délre eső részén 22 millióan HIV-fertőzöttek.

A De Condoomfabriek válaszul XVI. Benedek pápa képével ellátott óvszert dobott a piacra, melynek csomagolásra egy, a pápához megszólalásig hasonló férfit tettek, mivel így megkerüli a gyártó a szentségtörés vádját. Én azt mondom NEM, mi azt mondjuk IGEN - olvasható az óvszer csomagolásán, az egyházfő felett szereplő szöveg.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
negeev
2010. május 23. 12:42
Nem éppen intelligens megoldás az ilyen. Főleg, nincs is értelme ezt Hollandiában teríteni. Nem ott a fő probléma az AIDS, így csak a hangulatkeltést érik el vele. Azonban ne felejtsük el, hogy tényleg gond van ott Afrikában. Az önmegtartóztatás meg eléggé idealista ötletnek tűnik. Én a pápa helyében pont, hogy az óvszer használatára buzdítanám a jónépet.
balbako_
2010. május 21. 19:35
Próbálnák ezt egy Muszlim vallási vezetővel, másnap az agyukat a plafonról kapirgálnák le a helyszínelők!
sub
2010. május 21. 18:41
Egyébként is csak házasság után lehet szexelni. Már a pokolban fog égni a lelkem, és ó jaj, 10 éve nem gyóntam. Pedig Benedek tudja ám, hogy mit akar a zIsten.
Vendéen
2010. május 21. 14:43
Ki nem szarja le? Azt hiszik, most ezzel jól odapörkölnek BXVI orra alá, pedig nem. :D Had játszanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!