Krumpliosztással kampányol Ahmadinezsad

2009. június 12. 09:41

Négyszázezer tonna krumpli szétosztásával és a Facebook blokkolásával kampányol újraválasztásáért az iráni elnök.

2009. június 12. 09:41
Mahmud Ahmadinezsad és Mir Hosszein Múszavi személyes küzdelme a pénteken kezdődő iráni elnökválasztás. Az ellenzék reformer államfőt akar, és el akarják távolítani a krumpliosztogatónak csúfolt Ahmadinezsadot. Az elnök, akinek hívei sok mindent megbocsátanak, meghosszabbítaná hatalmát, de rajtaveszthet, hogy elpártolt tőle az iráni ifjúság, a "forradalom új generációja".

Máhmúd Ahmadinezsad iráni elnök tehetséges kampányoló az Economist szerint. Már szétosztott 400 ezer tonnányi krumplit a választói között, és jelezte ellenfeleinek, hogy ne kritizálják, mert azzal megszegik a választási törvényt. Még a Facebook közösségi oldalt is blokkolta egy ideig a kormányzat, nehogy az ellenzék a weben kezdjen el szervezkedni.

Krumplikampány Iránban (Origo)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!