A TASZ a közleményében „nagyon is jogos indulattól fűtött diákokról” ír

2023. május 05. 08:25

Amikor a TASZ jogvédő szervezet volt, sohasem vizsgálta, milyen indulatok fűtik a tiltakozókat.

2023. május 05. 08:25
null
Schiffer András
Schiffer András

„A TASZ közleményében »nagyon is jogos indulattól fűtött diákokról« ír. Szeretném megjegyezni, hogy amikor a TASZ jogvédő szervezet volt, sohasem vizsgálta, milyen indulatok fűtik a tiltakozókat. Abból indultunk ki, hogy a jogos és a jogtalan indulatoktól fűtött tiltakozókat ugyanazok a jogok illetik meg. Vannak emberi jogaink.”

Nyitókép: Teknős Miklós, Magyar Nemzet

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2023. május 05. 22:33
A TASZ és társai elsősorban rombolni akarnak, az ilyen szervezetek állnak a gyilkosok, kábítószer-kereskedők, pedofilok oldalára. Ők azok, akik nem az áldozattal, hanem a tettessel szolidárisak. Persze, ha liberobolsikról van szó, nekik mindent szabad, ők bármit tehetnek az törvényes. Ha baloldali kormány lenne, a TASZ hallgatna, mint a sír egy ilyen tüntetés után.
Lajoss
2023. május 05. 19:53
Kösz,Bandi,nagyon okos vagy.
tevevanegypupu
2023. május 05. 15:27
Az ember belefárad ebbe az egészbe. Verjenek szét mindent és válasszanak maguknak akit akarnak..Övék a jövő, csináljanak vele ami tetszik.
puszt
2023. május 05. 13:43
„Abból indultunk ki, hogy a jogos és a jogtalan indulatoktól fűtött tiltakozókat ugyanazok a jogok illetik meg." Nem mondták, h nem így van most is, nem baj? Te is azt írod... Rohadt fárasztó ez a mismásoló, összemosó schifferkedés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!