Horn Gábornak

2023. május 09. 06:58

Nem, nem idézi 2006-ot ez a műbalhé. Te részese voltál 2006-nak, és próbálod a mocskotokat rákenni másokra.

2023. május 09. 06:58
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Nem, nem idézi 2006-ot. Még egy kicsit sem. Nyomokban sem tartalmaz 2006-ot ez a mostani műbalhé, hőseposz-pótlék, békaegér harc. Csak te próbálod »idézni«, néhány egyszerű okból kifolyólag.

1.: Aljas, szemét gazember vagy.

2.: Ez »politikátok« lényege. Érvényes, a társadalmat érdeklő mondandótok nincs és soha nem is volt, így aztán ennyi maradt nektek: az O1G, meg ezeknek az unatkozó hülyegyerekeknek kitaszigálása a rendősorfal elé, aztán forradalmat meg 2006-ot álmodni.

3.: Kognitív disszonancia. Te részese, felelőse voltál 2006-nak, és most megpróbálod a mocskotokat, az undorító, semmivel sem magyarázható bűnötöket rákenni másokra, szétteríteni, mint a fekáliát, ami a lényegetek.

Nagyjából ennyi. Te szemétláda.”

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szekértábor
2023. május 11. 10:21
Kedves Zsolt, nagyrészt igazad van, de ez nem csökkenti a te felelősségedet. Ezt a gyűlölködő stílust nem kellett volna elszabadítani. Olvassad el a kommentjeidet, és láthatod, hogy mivé fajult a közbeszéd. Ha a kitüntetett Bayer Zsolt, a FIDESZ alapító tagja, kitüntetett újságíró megengedheti magának, hogy nagy nyilvánosság előtt troll stílusban kikezdje mások emberi méltóságát, akkor MINDENKI megengedheti magának ugyanezt. És meg is engedi. Az ellenzéki megmondóemberek oldaláról már megszoktam, de a miénkről nem tudom, és nem is akarom megszokni. Senki sem egydimenziós, mindenkinek vannak értékes és értéktelen vonásai, gondolatai. Ezért SOHA ne az embert minősítsük, hanem a tetteit, vagy szavait. Ha téged a szavaiddal azonosítanánk, akkor milyen ember vagy? És a kommentelők? És az ország zöme? Horn Gábor hazug, ostoba és aljas dolgot mondott. Nem először. Valószínűleg nem utoljára. Szemét módon viselkedett. Ennyi. Ettől még nem kell őt magát minősíteni. Ha így folytatjuk, az ország darabjaira fog széthullani, mert mindenki mindenkit gazembernek fog tartani.
simonvitéz
2023. május 10. 12:35
Jól van Zsolti, így kell ezt! Nem kell finomkodni!
constantinus666
2023. május 10. 10:49
Palepoli ...azért halkan megemlíteném azokat a pórul járt liba-tenyésztőket legalább, akiket akkora kilátástalanságba vitt Bajnai - "nem csinált semmi különöset"-, hogy azok még az életüktől is megváltak. Már ez is több, mint elég...
Palepoli
2023. május 10. 08:48
Csak keményen, Zsolti! Nevén kell nevezni a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!