Megölte az apját a román tini, majd letakarta és csapott egy bulit a lakásban

2023. március 07. 19:02

A 16 éves fiú leszúrta 78 éves apján Piteștiben, ám ez nem gátolta meg a szórakozásban.

2023. március 07. 19:02
null

Szomorú gyilkosság rázta meg Pitești városát, miután kiderült, egy 16 éves fiú megölte édesapját. Azt feltételezik, hogy a fiatal kábítószer hatása alatt volt, mikor végzett üzletember apjával. A Transtelex beszámolója szerint a szintetikus drogok alatt szervezett bulik miatt szólalkozott össze a fiatal és a családfő, minek a vége az lett, hogy a fiú kést rántott és leszúrta apját.

A fiú a rendőröknek elmondta, a gyilkosság után takarókkal és ruhákkal letakarta apja testét és meghívta barátait bulizni. A jelentések szerint a buli alatt az apa teste végig a konyhában feküdt, a vendégeknek pedig a fiú azt mondta, a törött járólapokat fedte el. 

– fogalmazott Laurențiu Palaghia ügyész, aki szerint az eset után pár nappal „a kiskorú beszélt az anyjával, de nem mondta el neki, hogy pontosan mi történt, ugyanakkor elég részletet osztott meg vele ahhoz, hogy az aggódni kezdjen és értesítse a hatóságokat”. A halottkém szerint a férfi nem halt meg egyből a támadás után, még legalább 24 órán át feküdt élet és halál között.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Thomas Eisenhuth / ZB / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2023. március 07. 20:29
régebben az apagyilkosokat felakasztották
lurker
2023. március 07. 19:57
szóval így veszítettük el stug elvtársat. mindig is tudtam, hogy román cigány.
need-info
2023. március 07. 19:46
Ennyi ideig kitartott a fia mellett, ő meg így köszöni meg neki. A mai fiatalokban semmi tisztelet az idősek iránt, semmi tolerancia, egyből felkapják a vizet és a tettek mezejére lépnek gondolkodás nélkül.
Haramia
2023. március 07. 19:33
Az ember általi pokol már itt e földön manifesztálódik. Ne keressétek, ott van az mindenhol. Időnként azt hiszem, hogy már mindent hallottam, minden aljasságot el tudok képzelni, nem kell nekem semmiféle "kis színes" hírek. Aztán kiderül, hogy az élet vagy inkább a halál még mindig tud undort előidézni. Erre mondják, hogy emellett drakula is csak ministráns lehetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!