Megjött az üzenet Brüsszelből: Vegyük el Orbán szavazati jogát!

2023. március 01. 16:52

Guy Verhofstadt Twitter-oldalán fakadt ki.

2023. március 01. 16:52
null

Guy Verhofstadt Twitter-oldalán foglalkozott megint Orbán Viktorral, az EP-képviselő azt a kérdést tette fel, hogy vajon meddig kell eltűrni Orbán obstrukcióját az EU-ban, a NATO-ban és azon túl. 

– fogalmazott a belga politikus, aki bejegyzéséhez a Politico egyik cikkét csatolta. 

Az ominózus cikkben hosszasan taglalja, hogy Magyarország még nem ratifikálta Finnország és Svédország NATO-csatlakozását.

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. március 03. 14:13
Szólni kell Putyinnak: hagyja a fenébe Ukrajnát, jöjjön Magyarországra! Itt szeretettel várják! A magyarok úgy gondolják: az agresszor előtt meg kell hódolni, a hazánk védelme háborút jelent! Akkor lesz béke!
Palatin
2023. március 02. 21:34
Verhofstadt egy gennyes furunkulus az unió alfelén. Babits Mihály, kedvenc költöm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Sün Balázs
2023. március 02. 14:54
Te hülye Guy! Mit vagy annyira besz@rva, a finn parlamenti is csak 2023. március 1-én szavazta meg a NATO-hoz való csatlakozás ügyét. Pedig a finn miniszterelnök "kisliba" már 2022. májusban bejelentette Finnország csatlakozási szándékát. Ők sem kapkodták el. Ha a csatlakozáshoz már csak a magyar parlament hozzájárulása hiányzik az EU-s tagállamok közül, akkor az azt jelenti, hogy a másik 26 ország anélkül támogatta a finn kérést, hogy a finnek még ne is döntöttek róla!!!!
gyaloggos
2023. március 02. 13:44
SZÉTZAVARNI ezt a PARAZITA, MOCSKOS, ALJAS, VELEJÉIG KORRUPT EP -t!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!