Megdöbbentő üzenetek kerültek nyilvánosságra a Békés vármegyei történelemtanár diákjainak küldött irományaiból

2023. február 23. 19:06

Az illetékes rendőrkapitányság két férfi letartóztatását is kezdeményezte.

2023. február 23. 19:06
null

A PestiSrácok.hu (PS) beszámolója szerint egy Békés vármegyei általános iskolai pedagógust azzal gyanúsítanak a hatóságok, hogy szexuális visszaélést követett el egy 13 éves kislánnyal szemben. Az ügyészség a PS-nek küldött válaszában azt írta: az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

A rendőrség két férfi letartóztatását kezdeményezte

„Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy …, de korábban … dolgozó, és egy … lakhelyű, jelenleg … élő férfit” – válaszolta a rendőrség a lap megkeresésére. Mint írják: a nyomozás eddigi adatai szerint mindketten az utóbbi férfi 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A hatóságok a nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel bővebb tájékoztatást nem adtak.

A Békés Vármegyei Főügyészség a PestiSrácoknak nyilatkozva közölte: a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 2023. február 5-én és 6-án mindkét férfi letartóztatását elrendelte egy hónapi időtartamra.

 – jelezte a lapnak a tankerületi központ. 

A lap szerint a gyermek kihallgatásán azt mondta a rendőröknek, hogy levetkőzött, majd a tanár meztelenül nézte őt, és közben önkielégítést végzett. A rendőröknek a kislány elmondta azt is: tízéves kora óta nem szűz és „saját édesapja avatta be”.

Üzenetek is előkerültek

A tanár egy volt tanítványának is aktívan üzengetett a közösségi oldalakon, derül ki a PestiSrácok egyik írásából. A volt pedagógus ezekben többek között olyanokat írt, mint hogy

– majd azt kérdezte volt kiskorú tanítványától, hogy nem zavaró-e számára, hogy ilyeneket ír.

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Roos Koole / ANP / ANP via AFP

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 24. 09:56
ÉS ezeknek AZ Ú.N. "PEDAGÓGUSOKNAK" NEM SÜL LE A KÉPÜKRŐL A BŐR--magasabb fizetésért és egyéb nagyobb kedvezményekért tüntetni és sztrájkolni.......széééép firma!!!
néhai Ch.Pilot
2023. február 23. 21:43
És ezek akarnak még nagyobb "tantervi" szabadságot, fizetésemelést! Besz@rok! És a tüntetéseikbe belevonják a gyermekeket is. A kis hülyék meg kiállnak mellettük. A minap a Paláverben a Vajda Miklós nevű betelefonáló ki merte ejteni a száján, hogy tisztogatásra lenne szükség a tantestületekben, erre Jeszy, az aznapi műsorvezető rögtön beszart, hogy jaj a "tisztogatásnak" rossz felhangja van, ezt ne. Hát de! Minden egyes tanárt pszichésen át kell világítani, vannak-e ferde, illetve pedofil hajlamai. S ha gyanús, eltanácsolni a pályáról. Aki nem hajlandó részt venni az átvilágításon azt is. Ha nem marad elég tanár, vonjanak össze osztályokat, legyen hosszabb a tanév. Egyszer végre rendet kell tenni a "közoktatás" nevű, rendszerváltás előttről itt maradt istállóban!
Kecskee
2023. február 23. 20:23
Undorító tetvek...ezeknek tényleg nem ártana 2-3 évtized gulag.
Lajoss
2023. február 23. 20:15
Nem értem,hát nem csak a buzik?! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!