Váratlanul útra kelt a „Generalisszimusz Szuvorov”, Oroszország egyik nukleáris rakétákkal felszerelt atom-tengeralattjárója (VIDEÓ)

2023. január 18. 17:39

Nem tudni, miért épp télen vállalkoztak erre Putyinék.

2023. január 18. 17:39
null

Az orosz haditengerészet legújabb nukleáris meghajtású tengeralattjárója, a „Generalisszimusz Szuvorov” az Északi Flotta ideiglenes sarkvidéki bázisára indult – erről tájékoztatott szerdán a TASZSZ hírügynökség szerdán.

A tengeralattjáró később áll majd szolgálatba az orosz Csendes-óceáni flottánál. A hír azért érdekes, mert

az esetek többségében a kamcsatkai bázisokra történő tengeri utak nyáron történnek.

A tervek szerint végül az orosz Csendes-óceáni Flotta nukleáris meghajtású tengeralattjárókból álló erejéhez fog majd csatlakozni.

A tengeralattjáróról

„Generalisszimusz Szuvorov” stratégiai nukleáris meghajtású tengeralattjárót 2014. december 26-án építették az Oroszország északnyugati részén található Szevmasz hajógyárban. A tengeralattjáró már a nukleáris meghajtású tengeralattjárók negyedik generációjához tartozik.

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oregur4
2023. január 19. 15:00
Hát persze, hogy fasiszták/nácik is egyszerre vagytok bolsevikfasiszták, avagy liberálnácik, mert makizay szerint= "...mi képviseljük a kommunistákat és a fasisztákat..."!!! höhöhö
mokány
2023. január 19. 10:48
Szicsasz
VakzKommondor
2023. január 19. 06:12
Többhöz ezeknek sincs eszük
Isten jobb keze
2023. január 19. 01:51
Putyint MOST kell agyonlőni mielőtt több ? Ezer? Ártatlan ember életét oltja ki az atommal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!