Kubatov Gábor elmondja: így lehetett volna itthon tartani a Liu fivéreket

2023. január 20. 15:06

A Fradi elnöke szerint a Ferencvárosnak a szövetség helyébe kellett volna lépni és tető alá hozni a megállapodást.

2023. január 20. 15:06
null

A Mandiner megírta: eldőlt, mi lesz a sorsa Liu Shaoang szobrának. Erről Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke nyilatkozott a Hirado.hu-nak adott interjújában. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Meg lehetett volna előzni az olimpikonok távozását?

Kubatov Gábor az említett interjú során beszélt arról is, hogyan lehetett volna itthon tartani a Liu fivéreket. A Ferencváros elnöke ennek kapcsán úgy fogalmazott: a fiatalok távozásában talán a Fradi is és ő, személyesen is hibázott.

Állítása szerint a Liu testvérek országváltási szándéka akkor kezdődött, amikor a szövetség nem tudott megállapodni az edzőjükkel.

– mondta a Hirado.hu-nak adott interjújában Kubatov Gábor.

Nagy kár, ami történt

A Fradi elnöke szerint a próbálkozás ugyanis megérte volna az áldozatot. Az elnök maga is „nagyon kedveli mind a két srácot, mert elképesztően inspiráló személyiségek”.

– szögezte le. Kubatov Gábor egyúttal nagy kárnak nevezte, ami történt és azt gondolja, olyan helyzetet teremtettek számukra, hogyha valaha visszatérnek Magyarországra, akkor nagy valószínűséggel a Ferencvárost fogják választani.

***

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. január 21. 20:32
@evpus Nem kár erről írni, mert van más modell is a dán. Legóként rakják össze a sportjaikat, nincsenek alapítványok saját zsebre, hanem állami sportközpontok. A sportklubok, akik saját zsebre termelnek nyereséget vagy veszteséget miért kéne állami támogatást kapniuk?
brekker
2023. január 21. 20:27
Állami pénzek nélkül hol lenne a Fradi? Levonva a létesítmény fenntartási költségeket, legyünk nagyvonalúak. Egyszerű kérdés, egyszerú választ kérnénk. A tévé bevételeket részletezve ha lehet.
evpus
2023. január 21. 07:35
Kár erről írni. Kimentek az edzőjük után az apjukhoz. Ennyi. Majd később észreveszik, hogy Kínában kurva sokan vannak, járvány van, más szabályok vannak, többet fizetnek 1 aranyért, de megéri?
raber
2023. január 20. 16:28
Megint nem mondott semmi konkrétumot. Egymásra kenegetik a szart. Valami van itt a "sötétben", ha minden közel lévő mag akarja magyarázni, még sem mond semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!