Gyárakat is tudunk hozni Magyarországra

2023. január 17. 14:00

Nem érdemes minden progresszív sajtókampányt visszhangozva elítélni Törökországot vagy Izraelt.

2023. január 17. 14:00
null
Demkó Attila
Demkó Attila

„A HIMARS nem egyszer szóba került a magyar haderő fejlesztése tekintetében. De a HIMARS »kategóriában« nem csak amerikai eszköz van. Nem csak az itt említett török. Van például izraeli is. Konkrétumot nem tudok arról mi van, mi lesz, de azt tudom, hogy széles pásztázással nézte, nézi a szakértői gárda a HM-ben, mit lehet/érdemes beszerezni ebben a kategóriában (is).

Azt viszont konkrétan állítom, hogy haszna van nem beállni a sorba és minden progresszív sajtókampányt visszhangozva elítélni Törökországot vagy éppen Izraelt. Ha bármit venni akarunk ettől a két katonai, hadiipari hatalomtól, akkor előbb fogják meghallani, mint azokat, akik mennek a széllel. Nyitottak az ajtók.

Sőt nem csak venni tudunk, ami mindig könnyebb, hanem gyárakat hozni Magyarországra, ami nehezebb (főleg az amerikaiak esetében).”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. január 18. 01:16
"Gyárakat is tudunk hozni Magyarországra" és ki fog dolgozni a gyárakban éhbérért, mert az olcsó munkaerő a "versenyképesség lényege" de az az olcsó munkaerő javarésze kiment már nyugatra élni! XDDD, vagy jönnek a törökök müezzinnel varázsszőnyeggel és építenek nekik mecseteket hagy keveredjen a "fajtatiszta magyar"
Menhetten
2023. január 17. 18:17
Fideszék csak azt mondják amit a propaganda terjeszt ! Önálló gondolkodás, tájékozódás sok forrásból, nem megy 80 %-uknak! Nyugatra nem is jár nagy többsége, igy azt sem tudják hogy Austria áram önellátó, hogy ott nagyon magas az életszinvonal és szép tisztaság van mindenütt, mert igényük van rá. Autópálya WC tisztább mint a magyarok zömének otthoni WC-je . Szerintem az embereket becsapni, félretájékoztatni, tudatosan megtéveszteni a hatalom megtartásáért bűncselekmény!
Agnieszka
2023. január 17. 17:10
"Az a releváns, h. hogyan jut előre az ország". Mindig. Jobb, ha az embernek van valamije, ami hasznos, mintha nincs. Ez az egyik alapelv, amivel a balos csürhe sohasem volt tisztában. Milyen jó lenne, ha nem kellett újra feltölteni a Nemzeti Bank aranykészletét, ha még meglenne a MÁV Cargo, a MALÉV, a Honvédség felújított, Vadaiék által elajándékozott nehézfegyverzete. Csehország többek között a hadiiparával előzött minket. A gyártás idehozatala a nyerő.
Akitlosz
2023. január 17. 16:55
"Konkrétumot nem tudok arról mi van, mi lesz" Hát ez az, hogy nem tud, de azért "szakért", meg " elemez" szünet nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!