Hazánkat többször élesen bíráló LMBTQ-aktivistát választottak a korrupcióval vádolt Eva Kaili helyére az Európai Parlamentben

2023. január 21. 16:43

Marc Angel szerint a gyerekek LMBTQ-oktatását nagyon korán el kell kezdeni.

2023. január 21. 16:43
null

Az Európai Parlament a korrupt Eva Kaili helyére egy LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek. A luxemburgi szocialista Marc Angel élen járt Magyarország elítélésében a gyermekvédelmi törvény miatt és folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és gender identitásokról – számolt be róla szombaton az Origo.

A lap szerint Marc Angel 

évek óta gyűlöli Magyarországot, mert a hazánk nem kér az erőszakos LMBTQ-lobbiból.

A lap arról is tájékoztatott, hogy a luxemburgi szocialista képviselő nagyon büszke arra, hogy az EP-LMBTQ csoportjának vezetésével élen jár a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli nyomásgyakorlásban. Továbbá örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is.

Nyitókép: PHILIPP VON DITFURTH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikkadt Szöcske
2023. január 22. 16:35
Nem csalódtam az EU- ban. Katasztrófa banda.
Farkas Piroska
2023. január 22. 13:38
Marc, te angyal vagy .... a ratyiknak.
Rocktoberi
2023. január 22. 06:30
Az ilyeneket fejbe kell lőni.
Lobodi
2023. január 22. 02:42
Hungarofób pedofil geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!