Eljátszotta a repülőn a migráns, hogy beindult a szülés, a kényszerleszállás után pedig menekülni kezdett

2022. december 07. 16:27

A repülőn 28 bevándorló volt, mindannyian meg akartak szökni, a csoport felét elkapták a hatóságok.

2022. december 07. 16:27
null

Marokkóból Törökországba tartó repülőn volt egy 28 fős, bevándorlókból álló csoport is, melynek egyik tagja várandós volt. A nő Spanyolország felett eljátszotta, hogy beindult nála a szülés. A pilóták a protokollnak megfelelően megszakították a repülést és Barcelonában kényszerleszállást hajtottak végre.

Aztán jött a meglepetés

Amikor kinyitották a repülő ajtaját, a 28 bevándorló nemes egyszerűséggel leszállt a gépről és elszaladt. A rendőrség azóta elfogta a csoport felét, köztük a nőt is, akit kórházba szállítottak. A vizsgálatok után kiderült, hogy az egészet megjátszotta, ugyanis nem produkálta a vajúdás tüneteit. 

A hatóságok szerint a nő így akart illegálisan bejutni Spanyolországba. Félig sikerült is neki, csak a hatóságok végül letartóztatták.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodek01
2022. december 07. 17:47
Megoldották okosba.
Esvány
2022. december 07. 17:16
"Amikor kinyitották a repülő ajtaját, a 28 bevándorló nemes egyszerűséggel leszállt a gépről és elszaladt. " A határőrség ilyenkor hol van és mit csinál?
metálgitár
2022. december 07. 16:35
Az igazi csavar az lett volna a történetben, ha az illető férfi lett volna. Az EU azon felén megeshet az ilyesmi.
luzitanxaver
2022. december 07. 16:34
Csak ünnepelni akart a spanokkal a tegnap esti meccs után. Az vesse rá az első követ, aki még sosem kényszerített földre kamuból légijáratot emiatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!